Emilie wint Junior Bake Off Vlaanderen: "Eén van de leukste momenten uit mijn leven!"

Emilie wint Junior Bake Off Vlaanderen: "Eén van de leukste momenten uit mijn leven!"

Na zes intensieve weken kent Junior Bake Off Vlaanderen een kersverse winnares. De 15-jarige Emilie Vyncke, oorspronkelijk uit Harelbeke, nu wonend in Singapore, kon de jury overtuigen met een overheerlijke technische proef en een indrukwekkend spektakelstuk. Zes weken lang gaf ze het beste van zichzelf in de baktent en de ontlading was dan ook groot: "What the heck, ik heb gewonnen! Het is één van de leukste momenten ooit in mijn leven om Junior Bake Off Vlaanderen te winnen. Wow, ik ben echt superblij!"

In de finale nam Emilie het op tegen Flore en Tuur, die hun tranen maar moeilijk konden bedwingen. "Dit is het spannendste wat ooit al in mijn hele leven gebeurd is. Maar ik ben supercontent voor Emilie, ze heeft het verdiend!", vertelt Flore. En ook Tuur vindt het oververdiend: "Ik weet niet waarom ik ween, ik ben blij voor haar! Ik ben ook wel trots op mezelf dat ik hier heb kunnen staan."

Het volledige seizoen van Junior Bake Off is nu te herbekijken op GoPlay.

Ferre De Prins Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde