Skip to Content
Elke in tranen na een moeilijke roosceremonie in De Bachelorette

Elke in tranen na een moeilijke roosceremonie in De Bachelorette

Ze zoekt troost achter de schermen: "Ik weet wel dat het de juiste beslissing is, maar het is echt niet leuk. Het gaat gewoon elke keer moeilijker worden"

Passie en verliefdheid zijn belangrijke ingrediënten in de liefde.Wie van de mannen is oprecht en eerlijk, en wie maakt er het meeste kans op het hart van Elke Clijsters?

Vandaag legt Elke het vuur aan de schenen van de overgebleven mannen. Elke gaat de mannen dilemma's voorleggen en hoopt op eerlijke antwoorden.

Gertjan: "Dat is wel leuk, ik heb niks te verbergen en ik denk alleen maar dat da positief kan uitdraaien voor mij."

Tijdens de roosceremonie is de spanning te snijden. Er vallen nog vier rozen te verdelen. Aan Elke om weer een harde keuze te maken en deze is zeker niet makkelijk. Het afscheid valt Elke zwaar, ze wil even weg van de andere mannen en zoekt troost bij het productieteam achter de schermen.

Elke: "Ik weet wel dat het de juiste beslissing is, maar het is echt niet leuk. Het gaat gewoon elke keer moeilijker worden."

 

De Bachelorette, elke donderdag om 20u30 op Play4 en Goplay.be

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde