Skip to Content
Elke Clijsters deelt haar allerlaatste roos uit in de finale van De Bachelorette

Elke Clijsters deelt haar allerlaatste roos uit in de finale van De Bachelorette

Ivan of Wouter: wie kiest Elke?

Vorige keer beleefde Elke drie romantische dates met de overgebleven mannen. De passie laaide hoog op, maar Elke moest toch afscheid nemen van één van de mannen en stuurde de verliefde Django naar huis.

Elke gaat te rade bij zus Kim

In een prachtig, sprookjesachtig kasteel eindigt straks de zoektocht van Elke Clijsters naar liefde. Veertien vrijgezellen gingen de strijd aan om haar hart te veroveren, in de laatste aflevering blijven slechts twee hartenjagers over. Elke staat voor een belangrijke keuze, ze roept daarvoor nog één keer de hulp in van haar ouders en zus Kim."Ik vond het leuk om met mijn zus te skypen. Mijn papa is er niet meer en ze is wel echt waar ik terecht kan voor raad."

Ivan: "Op dit moment is Elke toch mijn wereld, ze is dat geworden op enkele weken tijd."
Wouter: "Ik voel me heel zenuwachtig, de stress begint erger en erger te worden."

Wie verdient de allerlaatste roos en gaat aan de haal met het hart van Elke?

De laatste aflevering van De Bachelorette, om 20u30 op Play4 en Goplay.be

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde