Skip to Content
Eerste afvaller Dancing with the Stars is een feit: dansavontuur Michaël Pas zit er op

Eerste afvaller Dancing with the Stars is een feit: dansavontuur Michaël Pas zit er op

Viktor Verhulst emotioneerde iedereen met zijn moderne dans

Er moet er altijd één de laatste zijn en in de tweede aflevering van Dancing with the Stars is die bedenkelijke eer weggelegd voor Michaël Pas. De oudste mannelijke deelnemer mag zo zijn dansbenen al vroeg in de wedstrijd opnieuw opbergen. Samen met zijn dansprinses Margot spatte de energie nochtans van het scherm met een freestyle op het nummer ‘Shut Up And Dance’ van Walk the Moon. De jury had er 23 punten voor over, maar samengeteld met de scores van zijn rumba vorige week én de stemmen van televisiekijkend Vlaanderen kon hij het verschil niet maken.

Deze week konden de kandidaten van Dancing with the Stars zich geen uitschuivers meer veroorloven. De verwachtingen waren dan ook hooggespannen, maar heel wat van die verwachtingen werden ook ingelost. Het hoogtepunt van de avond was de zeer emotionele moderne dans van Viktor Verhulst. Hij pakte iedereen in op het nummer 'Say Something' van A Great Big World & Christina Aguilera, goed voor 31 punten van de jury.

Niels Pittevils
Niels Pittevils Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders Play4, Play5, Play6, Play7, GoPlay en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde