Skip to Content
Eerst Klopjachtduo al meteen in gevarenzone

Eerst Klopjachtduo al meteen in gevarenzone

Play4 opent vanaf zondag de Klopjacht

Axel Daeseleire ​ stuurt 15 Vlamingen op pad die proberen 400 uur uit handen te blijven van een team van topspeurders. Het opsporingsteam in het operatiekwartier onder leiding van Danny doet er alles aan om de voortvluchtigen zo snel mogelijk te pakken

De spanning is meteen te snijden in de eerste aflevering van Klopjacht. Lothar en zijn mama Anja nemen een korte pauze tijdens hun vlucht, maar al snel blijkt dat de speurders hen op het spoor zijn.

Anja: "Ik hoor stemmen, ik word zot."

Kevin en Gillian, Anja en Lothar, Imke en Saar, Marie en Nicolas, Ilias en Demi, Mike en Stef, Nisrine en Zahna & Mario worden 17 dagen lang opgejaagd: wie slaagt erin uit handen van de topspeurders te blijven?

Klopjacht, vanaf 28 augustus elke zondag om 19.55 op Play4 en GoPlay.

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde