"Een visoog, dat smaakt zoals een ei'ke."

"Een visoog, dat smaakt zoals een ei'ke."

Sterke mannen verliezen kracht door honger en spinnenbeten

Op Kamp Noord begint de dag in mineur. Anton is gebeten door een spin en voelt zich niet goed. De groep maakt zich daar zorgen over, want tijdens de volgende immuniteitsproef hebben ze Anton en zijn kracht echt nodig.

Op Kamp Zuid blijft eten en vuur een belangrijk onderwerp. Hoe houden ze het vuur aan? Bij het speculeren over de proef geeft krachtman Angelo aan dat “zijn tank leeg is”. Kampleider Luc probeert de moraal van zijn team vlak voor de immuniteitsproef op te krikken.

En dat is nodig, want de proef brengt een extra prijs met zich mee: een grote, heerlijke vis, die het winnende team maar al te graag volledig verorbert. Ogen incluis. Want op Expeditie Robinson laat je geen voedsel verloren gaan, ook geen organen.

Expeditie Robinson - Morgen om 20u35

Barbara Salomon Pers Senior VIER, VIJF en ZES
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders Play4, Play5, Play6, Play7, GoPlay en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde