Een trio van Oreo, een eigenzinnige BOM en een Gucci-manager...

Een trio van Oreo, een eigenzinnige BOM en een Gucci-manager...

...in een nieuwe week van Komen Eten

Marc uit Brasschaat

Marc is 58 en een gelukkig man. Hij komt uit een gezin met 11 kinderen en zelf heeft hij 5 zonen. Marc doorzwom al vele watertjes in zijn leven, maar telkens gaat hij de confrontatie aan en gaat hij voor zijn doel. Tijdens zijn huwelijk ontdekte Marc dat hij eigenlijk op mannen viel. Het was een moeilijke periode, maar ondertussen is Marc al tien jaar gelukkig samen met zijn vriend Patrick. Samen werken ze in hun eigen schoenen- en kledingzaak.

Elisa uit Lede

Elisa is een vlotte, spontane jonge meid. Ze houdt van shoppen, feesten en bakken. Ambitieus is ze ook al, want ze droomt er van een eigen zaak te starten. Onder de naam Delisa wil ze heerlijke gebakjes verkopen. Elisa neemt geen blad voor de mond en is een echte flapuit. Dat zorgt soms voor grappige momenten. Culinair houdt Elisa vooral van saté kruiden. Die passen wat haar betreft overal bij een lekkere boterham. Haar gasten serveert ze een tartaar van gerookte zalm met groene appel en een heerlijke lamskroon met rozemarijnaardappeltjes. Het dessert - een trio van Oreo - moet het pronkstuk van de avond worden!

Thomas uit Sint-Maria-Lierde

Thomas is een hippe, knappe kerel met een job waar veel vrouwen jaloers op zouden zijn. Als salesmanager voor Gucci zit hij volop in de mode wereld en vertoeft hij heel de dag tussen prachtige kleren en mooie zonnebrillen. Helaas voor de dames: Thomas is verloofd met de liefde van zijn leven en een trotse papa van een zoontje. Thomas heeft een vrouwelijk kantje en hij is erg mode bewust. Hij staat graag voor de spiegel en ziet er graag piekfijn uit.

Lucy uit Schilde

Lucy is een eigenzinnige vrouw die haar leven leidt zoals zij dat wil. Ze is vrijgevochten en altijd goedgezind. Ze doet de dingen graag op haar eigen manier en ze vindt het erg belangrijk om onafhankelijk te zijn. Ze is een bewust ongehuwde moeder van 2 kinderen en valt op jonge mannen. Ze woont in een mooie villa met zwembad in Schilde en doet graag modellenwerk. Ze houdt van feesten in La Rocca. Voor Komen Eten tovert ze een Aziatisch menu op tafel.

Komen Eten, van maandag tot donderdag om 19u50 bij VIER

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders Play4, Play5, Play6, Play7, GoPlay en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde