Een openhartige Niels Destadsbader in Viva La Feta: "Mensen denken dat ik altijd zelfzeker ben"

Een openhartige Niels Destadsbader in Viva La Feta: "Mensen denken dat ik altijd zelfzeker ben"

Laatste aflevering van Viva La Feta, maandag 1 mei op Play4 en op GoPlay.

Voor de achtste en laatste keer dit seizoen halen Jani en Otto-Jan hun spandoek en spuitbus boven, en trekken ze naar de haven van Sifnos. Daar stapt niemand minder dan zanger, presentator en acteur Niels Destadsbader van de ferry. Met zijn koffer, grotendeels gevuld met woordgrapjes, trekt de West-Vlaamse volksheld richting de Griekse vakantievilla waar Jani en Otto-Jan voor de laatste keer nog eens alles uit de kast zullen halen.

En ook deze keer slaagt het gastenduo erin om diepgaande gesprekken niet uit de weg te gaan. "Ik heb nog nooit iets verkeerd gezegd over een collega", vertelt Niels. "Maar ik heb zelf wel al moeten lezen dat iemand zei "het idee dat ik naast Niels Destadsbader op een podium moet staan, doet me al een pilletje pakken zodat ik niet moet overgeven", maar waarom doe je zoiets?". Uiteraard laat dat de sfeer niet bederven en verkennen ze het eiland al fietsend, al zwemmend én al paardrijdend… Al gaat dat niet allemaal even vlot.

Viva La Feta, maandag 1 mei om 21u op Play4 en op GoPlay.

Ferre De Prins Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde