Een nieuw Big Brother-huis, in volle 70s vibe, maar vooral: boordevol nieuwe geheimen

Een nieuw Big Brother-huis, in volle 70s vibe, maar vooral: boordevol nieuwe geheimen

Je speelt het spel niet alleen: Big Brother is terug, vanaf maandag op GoPlay en Play4

Nieuwe bewoners, een nieuw huis en nieuwe regels. Big Brother gooit zijn deuren open van het gloednieuwe Big Brother huis.

Presentatrice Tatyana Beloy: "Een nieuw seizoen verdient uiteraard een nieuw interieur. Het huis mag dan luxueus lijken én een hot tub hebben, vraag is nog maar of de bewoners überhaupt van al die luxe zullen kunnen genieten. Want Big Brother heeft heel wat bijzondere regels en geheimen in petto voor zijn bewoners..."

Het vernieuwde Big Brother huis telt zo'n 128 camera's die de bewoners 24/7 zullen volgen. De Nederlandse interieurstiliste Sunna Bijl mocht de styling van het huis onder handen nemen en ging aan de slag met jaren 70:

Sunna Bijl: "Dit jaar is het Big Brother huis ingericht met de 70's als inspiratiebron voor de kleuren, materialen en patronen. Zo ontstond al snel het idee van de oranje fluwelen zitkuil, met een sausje van hotel chique om het naar het nu te brengen."

Ook de dagboekkamer zal dit seizoen weer een belangrijke rol spelen.

Bekijk hier de rest van het huis:

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde