Een Miss Tattoo, een Vlaams parlementslid en een ex-junior: Maak kennis met de gloednieuwe bakkers van Bake Off Vlaanderen

Een Miss Tattoo, een Vlaams parlementslid en een ex-junior: Maak kennis met de gloednieuwe bakkers van Bake Off Vlaanderen

Bake Off Vlaanderen, vanaf zaterdag 28 oktober op Play4 en op GoPlay.

In Circus Bake Off slingeren de gloednieuwe bakkers dit jaar tussen trapeze en tartelette, want The Greatest Show strijkt weer neer nabij kasteel Groenenberg. Circusdirecteur Wim Opbrouck loodst 10 kakelverse backrobaten langs de honderdjarige jury: Herman Van Dender & Regula Ysewijn. Het zevende seizoen van ‘s werelds lekkerste Freak Show rolt uit uw oven op zaterdag 28 oktober.

Aron uit Antwerpen (38)
Aron is 38 jaar en woont samen met zijn vrouw in Antwerpen. Overdag is hij verlichtingstechnieker, maar in zijn vrije tijd gaat hij helemaal op in rollenspellen zoals Dungeons en Dragons. Hij is fan van anime, games en rollenspelen en is graag creatief bezig. Deze leergierige bakker bakt het liefst met muziek op de achtergrond en houdt ervan om te experimenteren met verschillende smaken.

Story image

Britt uit Lier (31)
Britt is een 31-jarige maatschappelijk werker/verpleegkundige. Ze woont in Lier samen met haar man en twee kindjes. Op dit moment combineert ze haar job met perinatale coaching. Een zorgend en vrolijk springkonijn, dat is Britt. Ze heeft niet veel tijd voor zichzelf, maar bakken is voor haar dé uitlaatklep. Britt houdt van rustieke taarten en verkiest smaak boven vorm. In de tent zal ze iedereen weten te charmeren met haar Kempisch accent en ontwapenende lach.

Story image

Debbie uit Eeklo (36)
​Debbie is 36 jaar, woont in Eeklo, Oost-Vlaanderen en werkt als clustermanager voor een uitzendkantoor. Ze is trotse mama van drie dochters én drie poezen. Debbie is een echte ‘cleanfreak’ in huis: "rust in huis betekent rust in het hoofd". Ze begon twee jaar geleden met bakken en vindt nu rust als ze haar schort aantrekt. Haar ultieme droom? Van bakken haar beroep maken!

Story image

Felix uit Vloesberg (16)
Felix is met zijn 16 jaar de jongste kandidaat, maar wel de meest ervaren. Drie jaar geleden nam hij namelijk deel aan het eerste seizoen van Junior Bake Off. Felix zit in het vijfde middelbaar en studeert Latijn Moderne Talen. Hij woont samen met zijn broers, zus en ouders in Vloesberg, Henegouwen. Felix kan niet stilzitten en heeft duizend-en-een interesses. Hij bakt al een lange tijd en heeft zijn eigen bakbedrijfje, genaamd Félicieux. Hij staat te popelen om te tonen wat hij op korte tijd allemaal heeft bijgeleerd.

Story image

Jante uit Heist-op-den-berg (26)
De 26-jarige Jante woont in Heist-op-den-berg, Antwerpen. Ze werkt als somnologisch verpleegkundige en staat drie keer per week in de crossfit. Jante is een heel vrolijke, soms wat onhandige, maar vooral eeuwige positieveling. Nadat ze zich voor de derde keer inschreef, is het haar eindelijk gelukt om een plekje in de baktent te bemachtigen. Met haar enthousiasme zal ze zich dan ook volledig smijten.

Story image

Joy uit Meulebeke (27)
Joy is 27 jaar en woont in Meulebeke, West-Vlaanderen. Ze heeft een diploma als zorgkundige en security, maar werkt momenteel in de totaalrenovaties bij haar broer. Joy is Miss Tattoo Belgium 2019, finaliste Miss Fashion 2024 en heeft 12,6 duizend volgers op Instagram: een stoere beauty queen met een peperkoeken hartje dat bonst voor haar familie. Ze maakt het liefst grote spektakel taarten uit suikerpasta.

Story image

Katia uit Liedekerke (55)
Katia is 56 jaar en woont in Liedekerke. Ze is professor communicatiewetenschappen aan de VUB, Vlaams parlementslid voor Vooruit en schepen in Liedekerke. Deze succesvrouw heeft een passie voor kunst en cultuur en is een echte Italië lover. Koken doet ze altijd al met veel passie, maar de liefde voor het bakken kwam er pas sinds de coronaperiode. Zelf is ze geen zoetekauw, maar haar gezin geniet met volle teugen van al haar bakkunsten.

Story image

Lisa uit Antwerpen (31)
De 31-jarige Lisa woont in Antwerpen samen met haar Nederlandse vriend. Ze werkt als stewardess voor Brussels Airlines en verkoopt kleding in bijberoep. Lisa is een grappige en zorgzame vrouw die gelukkig wordt van cava drinken met de vriendinnen, koken en reizen. Lisa houdt van mooie taarten met een perfecte afwerking, maar zal dat ook lukken onder tijdsdruk in de baktent?

Story image

Pieter uit Antwerpen (27)
Pieter is een 27-jarige Limburger die samen met zijn vriendin in Antwerpen woont. Hij kocht zich onlangs in bij een start-up. Voor Duvel en vlaai mag je Pieter altijd wakker maken. Zijn grote passie voor de twee uit zich in een grote instagramcommunity voor duvellovers én een droom van een vlaaiwinkel met beer pairing. Deze vlotte charmeur durft springen en gaat geen uitdaging uit de weg. Pieter bakt al twee jaar lang één avond per week in de bakles. Thuis bakt hij zelden of nooit. Hij kent zijn klassiekers, maar is dat ook genoeg in de Bake Off tent? 

Story image

Stephen uit Gentbrugge (41)
De 41-jarige Stephen woonde de afgelopen acht jaar in Zuid-Korea voor zijn job als professor plantbiotechnologie. Hij verhuisde onlangs terug naar België en nam een nieuwe uitdaging aan bij de Erasmushogeschool Brussel. Hij kan nu ook investeren in zijn privé -en familieleven, en woont momenteel in Gentbrugge met zijn vriend. Meten is weten, en voor Stephen gebeuren bakken en werken in het laboratorium dan ook volgens dezelfde principes: Stephen is dan ook een pietje precies. Bakken geeft Stephen daarenboven een gevoel van thuiskomen en huiselijkheid.

Story image

Een nieuw seizoen van Bake Off Vlaanderen, vanaf zaterdag 28 oktober op Play4 en op GoPlay.

Ferre De Prins Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde