Een mijnenveld vol boobytraps, een helikopter en een vliegende auto

Een mijnenveld vol boobytraps, een helikopter en een vliegende auto

Moneytime in Alex Agnew’s Fear Factor: wie wint de prijzenpot van 30.000 euro?

In de finale van Alex Agnew’s Fear Factor komen de vier beste duo’s van dit seizoen tegen elkaar uit: Niels & Patricia, Ben & Axel, Florian & Ruben … én Angelo & Romario. Zij kregen een wild card, aangezien niemand uit de vierde aflevering erin slaagde om door te stoten. Alex haalt alles uit de kast voor de finale en dat doet hij in stijl. Zo moeten de kandidaten zich weten te redden uit een bak vol uithardend cement, gaan ze de lucht in met een auto én een helikopter en trotseren ze een mijnenveld met de nodige boobytraps. De emoties lopen hoog op, want de inzet is groot: 30.000 euro.

Volgende week, op dinsdag 20 december, geeft Alex een blik achter de schermen van de challenges met de voorbereiding en nog niet eerder vertoonde beelden van hoe de opnames er aan toe gingen. Alex blikt dan samen met de 4 finale duo's ook terug op de strafste en leukste momenten van de reeks.

Niels Pittevils
Niels Pittevils Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay

 

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde