Skip to Content
Een job bij de Armeense geheime dienst blijft niet zonder gevolgen: “Voor de veiligheid zijn we naar België gekomen en nu zoek ik hier naar een job als kapper”

Een job bij de Armeense geheime dienst blijft niet zonder gevolgen: “Voor de veiligheid zijn we naar België gekomen en nu zoek ik hier naar een job als kapper”

Aflevering 2 van De Sollicitatie, morgen om 21.20 op VIER

Morgen in aflevering 2 van De Sollicitatie hoopt De Cliént, hét kapsalon waar bekende Vlamingen kind aan huis zijn, een geknipte kapster te strikken om het team te versterken. Celebritykapster Selda Karabag leidt het sollicitatiegesprek samen met haar rechterhand Piet Van Eeckhoutte. Eén van de opvallende sollicitanten is de Armeense Varduhi. Zij is op zoek naar haar eerste job in een Belgisch kapsalon. “Mijn vader werkt voor de Armeense geheime dienst en voor de veiligheid zijn we naar België moeten komen. Het is niet gemakkelijk om werk te vinden, maar ik hoop dat ik de kans krijg om te bewijzen wat ik allemaal kan”, vertelt Varduhi. Ze probeert Selda en Piet te overtuigen van haar aparte smaak.

Ook de andere sollicitanten vormen een bont multicultureel gezelschap. Voor Rkia is het kappersvak een late roeping, maar nu is ze klaar om alles te geven. Ondanks de vele ervaringen is Stien nog altijd op zoek naar het juiste plekje waar ze helemaal thuishoort. Haar opvallende stijl valt bij Selda in de smaak. Sainabou maakt een goede indruk bij Selda en Piet. Ze kunnen maar niet zwijgen over haar ravissante look. Een praktische kapperstest moet duidelijkheid scheppen.

Daarnaast gaat de grootste discotheek van het land, de Versuz in Hasselt, op zoek naar een creatieve social media manager. CEO Yves Smolders neemt projectmanager Ann-Sofie Lacroix onder de arm om de gesprekken tot een goed einde te brengen. Uit de vele sollicitanten selecteren ze de vier meest interessante profielen. Beginnend blogster Danique hoopt dat ze een kans krijgt om zich te bewijzen. Naomi heeft nog maar weinig ervaring met solliciteren en probeert haar zenuwen de baas te blijven. Laurens staat dan weer erg stevig in zijn schoenen en vat met veel zelfvertrouwen zijn sollicitatiegesprek aan. En ook Thomas, een populaire influencer, lijkt wel voor de job in de wieg gelegd. Yves en Ann-Sofie leggen de vier het vuur aan de schenen met enkele zeer kritische vragen.

De Sollicitatie - Elke dinsdag om 21.20 op VIER

 

Niels Pittevils Pers Junior VIER, VIJF en ZES
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders Play4, Play5, Play6, Play7, GoPlay en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde