Skip to Content
Een huis met catio, een moderne kubus en een historisch pand in de Druivenstreek

Een huis met catio, een moderne kubus en een historisch pand in de Druivenstreek

Week 7 Huizenjagers – van maandag 11 t.e.m. donderdag 14 maart om 19.45 op VIER

In de zevende week van Huizenjagers bevinden de makelaars en de kandidaat-kopers zich in de Druivenstreek, een groene parel ten zuidoosten van Brussel. De regio is gekend voor haar tafeldruif, die al meer dan 150 jaar groeit in de regio van Overijse, Huldenberg, Hoeilaart en Tervuren. 

Makelaars

Yasmin is met haar 26 jaar de jongste van de bende. Na haar studies heeft ze beslist om als vastgoedmakelaar aan de slag te gaan en ondertussen werkt ze anderhalf jaar bij Immo Ferco in Overijse. Yasmin staat voor eerlijkheid en ze stelt de mensen graag snel op hun gemak. En om kopers helemaal voor haar te winnen, kan ze altijd rekenen op haar schattige medewerker Jones, de kantoorhond. 

De tweede makelaar Frederic is 47 jaar en werkt ook in Overijse voor F&M Properties, in het kantoor van zijn vrouw Mia. Hij verliest echter geen tijd met woon-werkverkeer, want hun kantoor is gewoon gezellig thuis. Zijn vrouw kon Frederic 4 jaar geleden overtuigen om mee in de zaak te stappen en sindsdien is hij een vaste speler in de Druivenstreek. 

Bianca is 49 en werkt als zelfstandig vastgoedmakelaar bij Century 21 Berthouts in Hoeilaart. Ze is afkomstig uit Nederland en buiten het Hollandse accent valt ook haar lengte op: met haar 1m82 lacht ze wel eens dat haar baas haar per lopende meter heeft aangenomen. Bij de kopers zal Bianca zeker niet uit de hoogte doen, want ze vindt het belangrijk dat er een goede klik is.

Aflevering 1 op maandag 11 maart

Story image

Jonge ouders Nico en Jolien willen graag terug naar hun roots in Kortenberg, net boven de Druivenstreek. Het type woning maakt niet uit, zolang er maar minstens 3 slaapkamers zijn en veel open ruimtes met lichtinval is. Waar ze echter een hekel aan hebben, zijn schuine daken. Ze dromen dus van een moderne nieuwbouw in de vorm van een kubus, mét plat dak voor 350.000 euro.

Aflevering 2 op dinsdag 12 maart

Story image

De Zweedse Jessica heeft in Leuven gestudeerd en heeft ondertussen ook een safaribedrijf in Zuid-Afrika. Ze zoekt een uitvalsbasis in Leuven om parttime te gaan wonen. Met een nieuwbouw kan je haar geen plezier doen en renovatiewerken schrikken haar niet af. Ze zoekt voornamelijk naar de charme van een historisch pand met veel ziel en karakter en dat voor 500.000 euro.

Aflevering 3 op woensdag 13 maart

Story image

Een huis met een catio, dat zoeken Edith en Jens. Zij hebben namelijk een kat die in het verleden mishandeld werd en het arme diertje mag niet in het wild rondlopen. Daarom zou een catio, een patio voor katten, niet misstaan. Bovendien zoekt Jens een ruimte om een bar, pooltafel en vintage arcade toestellen te plaatsen. En als de woning ook nog eens 4 slaapkamers heeft, dan zijn ze helemaal verkocht. De makelaars moeten wel binnen het budget van 650.000 euro blijven.

Aflevering 4 op donderdag 14 maart

Story image

Wat doe je als je zowel dicht bij de West-Vlaamse roots als bij de Limburgse roots wilt wonen? Een huis zoeken in de Druivenstreek. Yasmine en Frederik willen graag in een levendige stad wonen waar ze toch rustig kunnen wonen. Ze willen er een moderne woning met minstens 3 slaapkamers. Een 2de badkamer en een kostprijs van 500.000 euro zouden het geheel compleet maken.

Huizenjagers - Elke week van maandag tot donderdag telkens om 19.45 op VIER

Niels Pittevils
Niels Pittevils Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders Play4, Play5, Play6, Play7, GoPlay en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde