Een finale musical ter ere van de master of entertainment Marc Coucke

Een finale musical ter ere van de master of entertainment Marc Coucke

Marc deed er alles aan om de liefde van zijn leven bij hem te houden: "Hij kocht een apotheek voor mij"

De laatste musical gaat naar niemand minder dan ondernemer pur sang, Marc Coucke. De aflevering neemt ons mee terug naar Coucke’s jeugd op het strand, waar hij als kleine ondernemer begon met het kopen en doorverkopen van bloemen.

We volgen Coucke’s opkomst in de jaren 80, toen hij met zijn zelfgemaakte shampoo de Vlaamse apotheken veroverde. Van bescheiden beginnende ondernemer naar een grote speler. Iemand die alles deed om de liefde van zijn leven bij zich te houden, onder andere een apotheek kopen:

"Nathalie wilde een stage doen in Maaseik. Dat kon ik niet laten gebeuren", vertelt Marc.
Marc Coucke & vrouw Nathalie vertellen: "Hij kocht een apotheek voor mij" | GoPlay
GoPlay, dat zijn al je favoriete programma’s van Play4, Play5, Play6 en Play7. Kijk gratis live of uitgesteld. Waar je wil. Wanneer je wil.
www.goplay.be

We krijgen we een kijk op Marc zijn veelzijdigheid, passie voor amusement en het creëren van een eigen dierenrijk ‘Pairi Daiza’. ​ James De Musical sluit zijn derde seizoen af met een knallende finale ter ere van de ‘master of entertainment’.

Na het ongeziene succes van James De Musical – Live on Stage komt er een gloednieuwe show naar de Lotto Arena. De tweede editie van James De Musical – Live on Stage wordt opnieuw een indrukwekkend totaalspektakel waarin de rollen nog eens worden omgedraaid voor Metejoor, Gert Verhulst, Karen Damen en Niels Destadsbader

Tickets voor James De Musical – Live on Stage vrijdag 19 april en zaterdag 20 april: goplay.be/tickets

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde