Een deal met Jan Verheyen, of toch liever met de duivel?

Een deal met Jan Verheyen, of toch liever met de duivel?

Morgen in Stukken van Mensen

Jan Verheyen staat meestal achter de camera, maar morgen speelt hij zelf de hoofdrol in de onderhandelingen. Het object dat hij probeert te verkopen is een geanimeerd muurbord van Steamboat Willie, de allereerste tekenfilm van Micky Mouse met geluid. Jans kansen liggen hoog, want de dealers kunnen hun interesse in dit fijne hebbeding amper verbergen... Davy en Anouk komen met iets donkerdere materie aanzetten en hebben een unieke, angstaanjagende duivelstoel meegebracht. Het is nog niet zeker of de stoel een nieuwe eigenaar vindt, want niet elke dealer blijkt bereid te zijn om een pact te sluiten met de duivel.

Bie, Paul, Patrick en Boris zijn verder helemaal wild van een iconische foto van Mick Jagger uit 1963, gemaakt door de Britse celebrity-fotograaf Terry O'Neill. Stephanie kent de fotograaf echter persoonlijk en is niet van plan om het werk tegen eender welke prijs te laten gaan. Ook Christophe waagt zijn kans met een object van muziekhistorische waarde: het laatste tourcontract van Edith Piaf, getekend bij de Ancienne Belgique. Ze overleed echter voor ze de reeks concerten kon geven.

Stukken van Mensen - Morgen om 21u35 op VIER.

Contacteer ons
Nena De Keersmaecker Pers Junior VIER, VIJF en ZES
Nena De Keersmaecker Pers Junior VIER, VIJF en ZES
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders Play4, Play5, Play6, Play7, GoPlay en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde