Skip to Content
Een brief schudt het hele spel opnieuw door elkaar

Een brief schudt het hele spel opnieuw door elkaar

Het sterke Kamp Noord won opnieuw de eliminatieproef. Tegen velen hun verwachtingen in, stuurde Kamp Zuid niet Natassia, maar Nelleke naar huis. Is nationaliteit dan nog steeds zo belangrijk, of was Nelleke een te sterke kandidaat om mee te nemen naar de samensmelting?

Wie wordt de wreker van het Wraakeiland?

Story image

Op Wraakeiland vervoegt Nelleke Farah en Eva. Farah zit al negen dagen op ‘haar eiland’ en besloot het laatste eten met Eva te delen. Liever een praatpartner dan opnieuw een aantal dagen alleen, denkt de Belgische blogster. Maar wat gebeurt er nu er drie personen op het eiland zitten? Wie van hen wil er het hardst terugkeren? Farah heeft er al het langst gezeten, en iedereen naar huis gewerkt. Maar heeft Nelleke geen streepje voor, omdat ze er nu pas bij komt? Ondertussen weten de andere Robinsons nog helemaal niks van Wraakeiland.

Hoewel het weer op de eilanden niet al te best is, is er wel een goede sfeer. Er hangt ook leuk nieuws in de lucht. Een korte brief doet beide kampen juichen. Hoe lang blijven de kampbanden nog belangrijk, en wanneer neemt het individuele spel over? Hier heeft iedereen op gewacht.

Koen en Ruth sluiten alvast een pact vlak voor de samensmelting

Expeditie Robinson - Morgen om 20u35 bij VIER

Story image
Story image
Story image
Story image
Tania Berkovitch Persverantwoordelijke Play4

 

 

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde