Skip to Content
Dus zo is ’t gebeurd!

Dus zo is ’t gebeurd!

‘Mister E’ Van Looy onthult ontstaan De Slimste Mens ter Wereld.

1969. Eddy Merckx wint zijn eerste Ronde van Vlaanderen , The Beatles geven hun laatste concert en de mens zet voet op de maan. Maar wat niemand weet is dat datzelfde jaar ook de populairste televisiequiz van de lage landen zijn prille begin kent. En dat door een wel heel toevallige samenloop van omstandigheden...

Met in de hoofdrollen: Erik ‘Mister E’ Van Looy, ​ Jeroom ‘Tonight’ Snelders, Margriet ‘Garfield’ Hermans en James ‘Not The Smartest Person In The World’ Cooke.

En uiteraard met nog een heleboel andere juryleden waaronder Rik Verheye, Bart Cannaerts, Marc-Marie Huijbregts , Jan Jaap van der Wal, Philippe Geubels, Sven de Leijer, Barbara Sarafian, Herman Brusselmans, Adriaan Van den Hoof, Soe Nsuki, Kat Kerhofs, Wim Helsen, Rani De Coninck, Jelle De Beule, Jani Kazaltzis, Kamal Kharmach, Lukas Lelie, Jeroen Van koningsbrugge, Stefaan Degand en Gert Verhulst.

Story image

De Slimste Mens ter Wereld is terug op maandag 12 oktober, op VIER!

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde