Skip to Content
Duo's schreeuwen het uit: "Het is alsof je crepeert”

Duo's schreeuwen het uit: "Het is alsof je crepeert”

De eerste aflevering van Alex Agnew's Fear Factor vanaf morgen op Play4

In de eerste aflevering zullen 4 duo’s bestaande uit broers of zussen moeten samenwerken om familiedrama’s te vermijden en dat gaat niet bij iedereen even vlot. In de challenge Dokter Bibber 2.0 ondervinden de zussen Kelly en Virginie meteen dat het een pittige opdracht is: "Het is alsof je crepeert”.

In deze challenge gaan de duo's elkaar blind moeten vertrouwen terwijl één van beiden sluipt door een parcours van lasers. Dit met een bril die het onmogelijk maakt om de lasers te zien. Het is dus aan hun broer of zus om hen te gidsen door de stralen. Klein detail: bij het raken van een laser krijgen ze allebei een elektrische schok.

Om nog samen aan de familietafel te kunnen zitten zullen ze extreme challenges moeten overwinnen…Het duo dat als laatst overblijft, verzekert zich van een plek in de grote finale

En dat allemaal om kans te maken op een prijs van 30.000 euro!

Kandidaten van aflevering 1:

  • Kelly (28) en Virginie (25) Muys (Oostende)
  • Gyhain (27) en Ekram (26) Sarrokh (Gentbrugge)
  • Florian (24) en Ruben (25) Wens (Kiezegem & Aarschot)
  • Angelo (27) en Romario (21) Beeckmans (Deurne & Merksem)

Alex Agnew's Fear Factor, vanaf dinsdag 15 november om 21u op Play4 en Goplay.

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde