Drie uitverkochte Lotto Arena's, 15.000 fans en Metejoor cadeau. Dit was James De Musical Live.

Drie uitverkochte Lotto Arena's, 15.000 fans en Metejoor cadeau. Dit was James De Musical Live.

"James De Musical verovert Lotto Arena met liveshow."

Gazet Van Antwerpen, 4 februari 2023: "James De Musical mag dan een televisiehit zijn, de vraag in de Lotto Arena was of dat ook live in een zaal zou werken. Het antwoord van het publiek bij de eerste voorstelling was volmondig ja. Dankzij het zaalgebeuren zijn er zelfs onvergetelijke verrassingen die op tv onmogelijk zijn. James De Musical veroverde de Lotto Arena met deze liveshow."

Een bijzonder succesvol weekend voor James Cooke, Play4 en het getalenteerde musicalteam. Samen met vier bekende artiesten - Natalia, Bart Peeters, Willy Sommers en Margriet Hermans - die voor het eerst meezongen in hun eigen musical, deed James de Lotto Arena daveren op zijn grondvesten. Niet te verwonderen, want de zaal was voor deze drie voorstellingen tot de nok gevuld en volledig uitverkocht. Maar liefst 15.000 fans kwamen genieten, meezingen en dansen op dit onvergetelijk live spektakel. Metejoor sloot als verrassingsgast van het nieuwe seizoen de show af.

James Cooke blikt terug op een bijzondere tweedaagse:

Wat een zalig gevoel! Dit overtrof echt mijn stoutste dromen. Als je televisie maakt weet je nooit wie er aan de andere kant van het scherm zit. Ik vond het - naast heel erg spannend - vooral fantastisch dat ik kon kennis maken met onze kijkers. Het deed me ook enorm veel plezier om te zien hoe hard Natalia, Willy Sommers, Margriet Hermans en Bart Peeters zich gesmeten hebben in hun rol als musicalacteur. Mijn hoed af voor iedereen die hier deel van heeft uitgemaakt. Merci merci merci!"
Story image
"Metejoor kunnen aankondigen als eerste gast voelt heel erg juist. Hij is niet alleen dé man van 2022, hij is ook nog eens een fantastische collega en mens. Iemand die emoties niet schuwt en zichzelf blijft. Nu al zin om onze tanden in te zetten. In het maken van zijn musical bedoel ik hé ;)"

 

 

 

 

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde