Drie nieuwe deelnemers aan ‘De Slimste Mens Ter Wereld’

Drie nieuwe deelnemers aan ‘De Slimste Mens Ter Wereld’

Na de bekendmaking van Xander De Rycke vorige week, worden drie nieuwe namen onthuld voor het nieuwe seizoen van ‘De Slimste Mens Ter Wereld’.

De eerste is Aster Nzeyimana (30), sportjournalist en presentator: “Sinds we samen in ‘The Masked Singer’ hebben gezeten, hangt Erik elk jaar aan de lijn en eindelijk is het gelukt om een gaatje in de agenda te vinden! De redactie is al langs geweest om mij te trainen, dus nu is het voor echt. Ik wil mij vooral super hard amuseren en tussen het lachen door enkele goede antwoorden geven. Kijk er naar uit!

Story image

Vervolgens zal ook Bo Van Spilbeeck (65), auteur en voormalig journaliste, meedoen. Bo vertelt: “Zo’n zes jaar geleden stelde Erik mij voor de eerste keer de vraag om mee te doen. Een jaar later volgde nog een keer, en daarna opnieuw. Maar zolang ik bij VTM werkte, was dat wat lastig. Nu ik een vrije vogel ben, heb ik direct "ja" gezegd. Ik ben ook een gepensioneerde vogel... Dat geeft me misschien meer tijd om me voor te bereiden.

Story image

De derde nieuwkomer is topmodel Hannelore Knuts (46): “Ik heb heel snel toegehapt want ik had geen zin in die twijfel van “Zou ik of zou ik niet?”. Ik heb ondertussen een placemat met de kaart van Europe en een met de wereldkaart gekocht, die van België had ik al. Mijn zoontje zal me de komende maanden tijdens het eten ondervragen en het dessert wordt een extra portie journaal en Karrewiet.

Story image

Wie de andere deelnemers zijn wordt later bekendgemaakt.

Isabelle Couvreur Senior Persverantwoordelijke Play4, Play Media
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde