Door weer en wind in Wales met An Miller en Joris Hessels

Door weer en wind in Wales met An Miller en Joris Hessels

An Miller duikt met Bartel het ijskoude meer in

Snowdonia National Park in Wales staat bekend voor de spectaculaire berglandschappen. An Miller en Joris Hessels maken zich klaar voor avontuurlijke reis, door weer en wind. Bartel laat er geen gras over groeien en laat hen al direct het koude water induiken.

Bartel : “Met An en Joris heb ik een interessant team : een klein vinnig en pittig dametje dat zich overal redt en dan Joris die een beetje stuntelig is en daar ook op een leuke manier mee om gaat. Het wordt ongetwijfeld een boeiende uitstap.”

An heeft er bijzonder veel goesting in en gaat geen beproeving uit de weg. Ze kijkt er erg naar uit om zelf eens een vis te vangen die ze dan kan bereiden, maar Joris heeft een visallergie. Zal Joris het avontuur in Wales met een lege maag doorkomen of krijgt deze aflevering nog een culinair staartje?

 

Bartel in het Wild

Maandag 26 februari om 22u15 op VIER

Contacteer ons
Debby Wilmsen SBS Belgium NV
Debby Wilmsen SBS Belgium NV
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders Play4, Play5, Play6, Play7, GoPlay en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde