Dit zijn de nieuwe experten van Blind Gekocht

Dit zijn de nieuwe experten van Blind Gekocht

Nieuw seizoen vanaf 17 april elke woensdag om 21u15 beschikbaar op GoPlay en Play4

De kandidaten van het nieuwe seizoen van Blind Gekocht waren al bekend, maar Jani en Kinga krijgen er ook vanaf vandaag - woensdag 17 april - 2 nieuwe collega's bij: Dorien en Christophe …

| GoPlay
GoPlay, dat zijn al je favoriete programma’s van Play4, Play5, Play6 en Play7. Kijk gratis live of uitgesteld. Waar je wil. Wanneer je wil.
www.goplay.be

Interieurontwerper Dorien Boven (40)

Story image

De Herentalse interieurontwerper - en collega-expert van Christophe en Kinga - Dorien Boven studeerde aan Sint-Lukas in Brussel. Dorien is zaakvoerder en bezieler van Juhla, het bedrijf dat ze in 2017 samen met haar vennoot Laura oprichtte. Juhla richt zich vooral op totaalrenovaties en interieurontwerpen van woningen, met daarnaast ook een eigen winkel met meubels, kunst en inspirerende interieuritems.

Dorien heeft een grote interesse voor architectuur, maar haar hart ligt bij het interieur. Haar werk is ook haar passie. Mensen verrassen en hen een andere kijk geven op ruimtes en materialen zijn maar enkele van haar vele sterktes. Ze houdt van eenvoud, modern, strakkere lijnen en warme materialen, maar met voldoende ruimte voor wat eclectische elementen. Haar grootste allergie? Imitatiematerialen en te drukke ruimtes met te veel spullen. Haar grootste passie? Het is de missie van Dorien om van elke ruimte iets moois, kwalitatiefs en persoonlijk creëren. Dorien is een gedreven doorzetter met oog voor de kleinste details. Huizen of panden die mensen afschrikken zijn voor haar geen issue, integendeel: "Als je geen risico's neemt, geloof ik niet dat je de mooiste dingen kunt maken."

Dorien is al 14 jaar samen met haar man Olivier en samen hebben ze een zoontje, Jack. Ze ontspant als echte bloemenlover door in de tuin te werken, lekker uit eten te gaan, te lezen, musea te bezoeken en te kuieren in de stad want “inspiratie vind je vaak op de staat terug, in hippe winkels of bij mensen.”

Interieurdesigner Christophe Verbeke (45)

Story image

Als geboren en getogen Gentenaar studeerde interieurdesigner en nieuwbakken Blind Gekocht-expert Christophe Verbeke interieurvormgeving aan het KASK in Gent. Hij ontwierp jarenlang, met veel gedrevenheid en gevoel voor esthetiek, decors voor feesten en evenementen. Na vele inspiraties en interessante ontmoetingen tijdens het reizen, vertaalt Christophe die passies sinds 2012 naar een eigenzinnige interieurwinkel Piet moodshop in – waar anders – Gent. Hier vind je unieke producten in samenwerking met innovatieve ondernemers en ontwerpers en geeft Christophe interieuradvies aan mensen die op zoek zijn naar een uniek interieur.

In zijn werk als interieurontwerper houdt Christophe van een mix tussen design en mooie details, objecten of decoratie in elke prijsklasse. Hij is gek op gedurfde, speelse interieurs met de nodige kleur en met een hoek af. Hij heeft als geen ander de gave om zijn klanten te verwonderen met zijn passie voor esthetiek en authentieke, mooie producten. “Het leven is al saai genoeg en we moeten daar pit, humor en vooral ook kleur in durven brengen.” Dat is zijn motto. Zijn grootste allergie? Eentonigheid. Zijn grootste passie? Mensen verbinden en een lach op hun gezicht toveren met zijn designs. Of dat ook zal lukken met de Blind Gekocht-kandidaten is nog maar de vraag. Christophe woont samen met zijn vriend Nathan in Antwerpen. Zijn ontspanning vindt hij in sporten, yoga en meditatie.

Aflevering 1

Maak kennis met Pieter en Mevin, het eerste koppel uit het nieuwe seizoen van Blind Gekocht
Pieter en Mevin gaan in het nieuwe seizoen van Blind Gekocht op zoek naar een nieuwe woning voor hun gezinnetje van drie.
www.goplay.be

Pieter en Mevin zijn op zoek naar een nieuwe woning voor hun gezinnetje van 3. Ze wonen momenteel in de studentenbuurt rond de universiteit van Hasselt en dat zorgt soms voor wat overlast. Verder ontbreekt het hen ook nog eens aan opslagruimte, want twee kleuteronderwijzers bij elkaar betekent maar één ding: themadozen, themadozen en nog eens themadozen. "Naast Sinterklaas en Kerstmis hebben we nog zo’n 40 andere thema’s", vertelt het koppel. De experten staan dus voor een stevige uitdaging. Ondertussen maakt Jani ook kennis met Heike en Gert-Jan. Zij is een echte dierenliefhebber, hij is allergisch aan dieren. Haar droom is een tuin van minstens 1000m², zijn droom is om in De Pinte te blijven. Een combinatie van die 2 lijkt alvast onmogelijk …

 

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Niels Pittevils
Niels Pittevils Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde