Skip to Content
Dit zijn de mannen en vrouwen in رومانسي فندق

Dit zijn de mannen en vrouwen in رومانسي فندق

Hotel Römantiek opent voor dit gloednieuwe en derde seizoen de poorten naar het mysterieuze en broeierige oosten. Diep in de Tunesische Sahara en badend in een duizend-en-één-nacht-sfeer gaan acht mannen en zestien vrouwen op zoek naar een liefdevolle oase in de woestijn. Geen fata morgana’s voor Sven de Leijer, Otto-Jan Ham en Frances Lefebure, want zij trekken met hun karavaan reisgezellen op leeftijd dwars door de woestijn op zoek naar avontuur én de liefde van hun leven.

HOTEL RÖMANTIEK. VANAF 30 JANUARI ELKE WOENSDAG OP VIER.

 

Lies Römantiek SBS Belgium NV
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders Play4, Play5, Play6, Play7, GoPlay en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde