Skip to Content
Dit zijn de drie finalisten van Big Brother 2022

Dit zijn de drie finalisten van Big Brother 2022

De finalisten van Big Brother 2022 zijn bekend en de spanning was te snijden.

De Vlaamse Kristof, Nederlandse Salar & Nederlandse Grace mogen zich de finalisten van Big Brother 2022 noemen. De Vlaamse Nouchine moest na bijna 3 maanden vlak voor de finale het huis verlaten. Kijkers konden de afgelopen dagen stemmen op hun favoriete bewoner. Nouchine kreeg de minste stemmen en moest daarom vertrekken.

Het is eindelijk zover, de finale van Big Brother 2022 gaat van start. Wie wint Big Brother 2022 en wordt zo de opvolger van Jill? Wordt dat Salar, Grace of Kristof? Ontdek het zaterdag 26 maart op Play4 en GoPlay.

Big Brother De Finale, zaterdag 26 maart om 20u op Play4 en Goplay

Story image
Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde