Dit zijn de kandidaten van De Mol.

Dit zijn de kandidaten van De Mol.

Vanaf zondag 19 maart om 20.00 op Play4 en Goplay.

!ONLINEREDACTIES! VIDEO VIA GoPlay Syndication

“Je hebt alle selecties doorlopen. We hebben al negen kandidaten. En jij, jij bent onze tiende kandidaat. En ik heb al een eerste opdracht voor jou. Dit hebben we echt nog nooit gedaan. Zie je het zitten?”

Met die woorden stuurt Gilles De Coster de De Mol fans in een laatste rechte lijn naar de langverwachte start van het nieuwe seizoen. Nummer tien blijft dus nog even een groot vraagteken. Maar wie speelt er wél al zeker mee in de meest favoriete en avontuurlijkste zoektocht van Vlaanderen? In alfabetische volgorde zijn dit de kandidaten van De Mol:

COMFORT (32) - Gynaecoloog - Jette 

Geboren in Kameroen, inwoner van Jette, opgegroeid in Gent. Dat laatste accent heeft het gehaald. Comfort studeert deze zomer af als gynaecoloog en is zelf mama van een dochtertje van anderhalf.

Story image

CONNY (58) - Docent wiskunde - Bonheiden 

Gehuwd, twee kinderen, energieke ouderdomsdeken van de groep en gek op cijfers: ze geeft wiskunde aan de Thomas More-hogeschool in Mechelen en beheert een Instagramaccount over wiskunde. Doet aan improvisatietheater in haar vrije tijd. 

Story image

LANCELOT (27) - Vastgoedmakelaar - Antwerpen 

Er zit een nobele rode draad in de familie: zijn broers en zus heten Oberon, Lohengrin en Iphigenia. Zelf luistert hij ook naar de naam Welwillende Wasbeer, maar dan bij de scouts. 

Story image

LEÏLA (34) - Antropoloog - Bambrugge

Leïla heeft roots in Tunesië, groeide op in het Frans, woonde in Nederland, en belandde uiteindelijk in Bambrugge met haar vriendin en hun zoontje. Een Oost-Vlaams accent is vooralsnog niet merkbaar. 

Story image

LIESELOT (32) - Slager - Rollegem-Kapelle 

Jonge mama van twee die samen met haar man een slagerij runt in Rollegem-Kapelle, tussen Kortrijk en Roeselare.Ze studeerde eigenlijk journalistiek, tot ze besloot om mee in de zaak van haar ouders te stappen. 

Story image

RUBEN (22) - Patissier - Nijlen 

De jongste kandidaat van de groep is chef-patissier bij het gastronomisch restaurant L'Oh in Tielt-Winge. Zijn lievelingsnummer is, geheel toepasselijk, Party in the USA van Miley Cyrus. 

Story image

SAMYA (26) - Advocaat - Zaventem 

Advocaat sociaal recht met ruime blik op de wereld. Samya heeft Marokkaanse roots en reist heel graag. Tijdens haar studies werkte ze ook als stewardess voor TUI. 

Story image

THOMAS (42) - Leerkracht aardrijkskunde - Kortrijk 

Hij is leerkracht aardrijkskunde en wiskunde in het Atheneum van Ieper. Hij volgde ooit ook een barista opleiding. Straffe koffieliefhebber die gehuwd is en vader van drie kinderen. 

Story image

TOOS (27) - Schrijnwerker - Zaventem 

Schrijnwerker die vaak aan het werk is voor Brussels Airport. Na zijn uren gaat hij graag klimmen of kan je hem in zijn stamcafé vinden met zijn vrienden.

Story image

VIDEO VIA GoPlay Syndication

Story image

De Mol. Zondag 19 maart om 20.00 op Play4 en Goplay.
Café De Mol meteen aansluitend, live vanuit Play Zuid in Antwerpen.
​VIDEO VIA GoPlay Syndication.

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde