Dit zijn de 10 nieuwe Celebrity MasterChefs van Vlaanderen

Dit zijn de 10 nieuwe Celebrity MasterChefs van Vlaanderen

Seizoen 2 start vanaf 4 maart, telkens op maandag en woensdag op Play4 en GoPlay

Wie volgt Linde Merckpoel op als winnaar van Celebrity MasterChef Vlaanderen? Het basisrecept blijft hetzelfde: potjes die overkoken, pittige ingrediënten, zout in de onvermijdelijke snijwonden, smaakbommen en (niet altijd even) perfecte cuissons. Maar deze keer trekken 10 nieuwe bekende koppen met een kokende passie hun keukenschort aan. Ze bakken, braden, stomen en grillen de ziel uit hun lijf voor de driekoppige sterrenjury in een reeks nieuwe, spannende en vooral overheerlijke opdrachten:

Gunter Lamoot

 

“Ik kom uit een koksfamilie. Ik heb dus de eerste 18 jaar van mijn leven in een hotel-restaurant gewoond. Ik hoop dat het koken een beetje in de genen zit. Mijn grote moeilijkheid: ik kan niet werken zonder recept.”
Story image

Serine Ayari

“Koken helpt mij in mijn job om inspiratie te vinden voor mijn jokes. Ik heb ADHD, ik vloek heel veel en onder stress kan ik soms ineens niet meer functioneren, maar ik ga mij proberen te concentreren.”
Story image

Olga Leyers

“Koken is voor mij heel belangrijk, iets waar ik gelukkig van word. Ik ben opgegroeid met een moeder die altijd vers eten kookte. We hebben zelfs een WhatsApp-groep met de vier dochters en mama met niets anders dan recepten.”
Story image

Jan Van Looveren

“Vroeger was ik een bakker, maar dat is totaal iets anders dan koken. Je moet er niet lullig over doen: het is trillen op de beentjes als je de jury ziet staan.”
Story image

Thomas Briels

“Ik heb meer stress om in de MasterChef-keuken te stappen dan in een Olympisch stadion.”
Story image

Liesa Naert

"Ik heb wel wat inspiratie meegekregen van thuis. Maar het is spannend omdat je ineens denkt: hier moet het gebeuren. Ik vind het verschrikkelijk dat je niets kan aflezen van de gezichten van de jury."
Story image

Daan Alferink

“Ik wilde graag meedoen omdat ik zo van eten hou, maar de liefde voor het koken is er niet. Dat wil ik veranderen. Als interieurstylist ben ik niet zo voor letters in mijn huis, maar voor de 'M' van de MasterChef-trofee zal ik een uitzondering maken.”
Story image

Fatma Taspinar

“Je zou denken dat ik als journalist met stress moet kunnen omgaan, maar MasterChef is toch iets anders. Als je voor de jury staat, wil je gewoon bewusteloos op de grond gaan liggen en niet meer bewegen.”
Story image

Kawtar Ehlalouch

“Voor mij is koken echt ontspanning. Ik vind dat het zaligste om te doen, maar ik ga dood van de stress. Misschien kan ik af en toe wel eens mijn Marokkaanse achtergrond gebruiken in de keuken.”
Story image

Titus De Voogdt

“Ik kook graag, ik werk graag met mijn handen en als ik moet kiezen tussen de tafel of het fornuis dan kies ik altijd voor het fornuis. The proof of the pudding is in the eating, zeggen ze zeker?”
Story image

 

Niels Pittevils
Niels Pittevils Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde