Skip to Content
"Dit is het meeste dat ik ooit heb geboden voor een handtas."

"Dit is het meeste dat ik ooit heb geboden voor een handtas."

Aflevering 5 Stukken van Mensen, morgen om 21.35 op VIER

De topexperten van Stukken van Mensen zijn blij verrast wanneer ze een prachtige Birkin-handtas van het merk Hermès aangeboden krijgen. Voor één handtas is er twintig uur handwerk nodig en om ze te kunnen kopen, is er normaal gezien een erg lang wachtlijst. Voor wat hoort wat en dus zullen de experten diep in hun geldbuidel mogen tasten. Wie neemt dit pronkstuk mee naar huis? En voor welke prijs? “Ik heb de handtas gekregen van mijn echtgenoot, maar hij is kleurenblind en oranje is echt mijn kleur niet”, lacht verkoopster Ann.

Story image

Olivier kocht op een veiling een foto van Che Guevara en Fidel Castro op bezoek bij de Chinese autoriteiten. Alleen zijn vrouw was er allesbehalve tevreden mee. Daarom probeert hij het stuk nu te verkopen. Al behoort een leuke ruildeal ook tot de mogelijkheden.

Story image

Edwin biedt een salontafel en twee bijzettafels van Christian Heckscher aan. De tafels zijn van Belgische makelij en werden begin jaren ’70 ontworpen. Spek naar de bek van Boris en Yves, of gaat er toch iemand anders met de tafels lopen?

Story image

Hans probeert het bij de dealers met een antieke vaas van pottenbakker Charles Catteau. De art deco vazen komen zelden op de markt en zijn dus niet zo evident om te kopen.

 

Niels Pittevils
Niels Pittevils Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (Play Media met de zenders Play4, Play5, Play6, Play7, GoPlay en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde