Dit is de nieuwe makelaar van Blind Gekocht: Kinga Kantorska gaat op zoek naar het ultieme droomhuis voor de kandidaten

Dit is de nieuwe makelaar van Blind Gekocht: Kinga Kantorska gaat op zoek naar het ultieme droomhuis voor de kandidaten

Om meteen met de deur in huis te vallen: dit seizoen stappen de kandidaten van Blind Gekocht blinder dan ooit in het avontuur, want er is een nieuwe makelaar in the house: Kinga Kantorska. Naast interieurarchitecten Bart Appeltans en Kelly Claessens en presentator Jani Kazaltzis moeten ze nu ook blind vertrouwen op de expertise van Kinga. Al kunnen de kandidaten op hun beide oren slapen, want Kinga is een makelaar met al heel wat kilometers op de teller én twee Huizenjagers-trofeeën …

Kinga Kantorska (44) is afkomstig uit Diest, groeide op in Polen en kwam op haar 20ste naar België. Kinga is al zo’n 12 jaar een gepassioneerde makelaar met een grote affectie voor vastgoed. Ze heeft haar eigen vastgoedkantoor in Herk-de-Stad en verdiende daarvoor ook al haar strepen als interieurarchitecte. Haar fascinatie voor ruimtes en omgevingen en de impact op mensen houdt haar al jaren bezig. Iets waar ze zich tijdens haar studies volop in verdiepte. Mensen staan steeds centraal voor haar. Kinga is een echte pleaser en gaat tot het uiterste om de kandidaten van Blind Gekocht aan hun droomwoning te helpen. Ze pakt elk project aan met een enorme drive en bergen energie, waarbij gemoedelijkheid, vriendelijkheid, beleefdheid en humor steeds de rode draad zijn in alles wat ze doet.

Kinga kijkt enorm uit naar het Blind Gekocht-avontuur:

"Ik ben enorm blij dat ik deel mag uitmaken van het fantastische Blind Gekocht-verhaal. Dit is echt een ongelooflijke uitdaging die ik als gepassioneerd makelaar héél graag aan wil gaan. En het was ook een leuk weerzien met Bart, want wij hebben vroeger nog samen gestudeerd. Uiteraard is het allemaal heel spannend en allesbehalve evident, maar wat is er mooier dan mensen mee aan hun droomwoning te helpen. Ik hoop dan ook dat ik een grote glimlach op de gezichten van de deelnemers kan toveren als ze hun huis voor het eerst zien. Ik ga er samen met Bart en Kelly alvast alles aan doen om te slagen in dat opzet!"

Of dat ook zal lukken? Dat kan de kijker binnenkort ontdekken op Play4

Niels Pittevils
Niels Pittevils Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde