Deze week in Matchmakers: wat als je mama mee je lief kiest?

Deze week in Matchmakers: wat als je mama mee je lief kiest?

Jesse (29) is een lieve, sociale gast uit Wijgmaal, hij is leerkracht LO in een lagere school. Naast zijn werk speelt hij voetbal en wil hij personal trainer worden. Hij is zot van chocolade en comedy en is een groene jongen. Hij kocht een paar jaar geleden een eigen huis waar hij samen met zijn twee beste vrienden woont. Het zijn die vrienden –die zelf ook nog vrijgezel zijn- die vonden dat het tijd werd dat Jesse van ’t straat geraakt.
Jesse had helemaal niks door, maar had zéker nooit gedacht dat zijn zus én zelfs zijn mama mee in het complot zitten. De verrassing is dan ook groot als plots zijn mama in de studio van Matchmakers verschijnt.

Jesse is verslaafd aan chocolade. Hij verstopt zelfs zijn chocolade in huis om ervoor te zorgen dat zijn vrienden niet alles opeten. Dé ideale reden voor zijn vrienden om Jesse een full option chocoladewellness behandeling cadeau te doen. Als bij toeval is zijn date Anouk er ook en blijkt er een dubbele boeking te zijn. Dus belanden ze samen op de massagetafel. Jesse kan zijn ogen nauwelijks van de mooie Anouk afhouden.

Zijn vriend Michael neemt Jesse mee naar een optreden van Thomas Smith, dat voor de gelegenheid volledig in het teken staat van verleiden en verleid worden. Toevallig wordt Jesse uit het publiek gehaald en belandt zo samen met zijn date Evelyn op het podium. Als ze nadien in de kleedkamer van Thomas Smith belanden, gaat het gesprek al snel over de liefde.

De twee inwonende vrienden van Jesse worden regelmatig ingeschakeld om mee het huis te verbouwen. Een date in de Gamma kon dus niet uitblijven. Als Jesse er aankomt met zijn vriend Arne spreekt een verkoper hem aan. Hij kan een schroefboormachine winnen, als hij meedoet aan een wedstrijdje. Enter date Maxime! Samen moeten ze, tegen de tijd, een bed in elkaar vijzen. Meteen een relatie-stresstest.

Wie van de drie meisjes Jesse meeneemt op reis, dat zie je in Matchmakers! Morgen om 20.35 op VIER.

Contacteer ons
Lies Maesschalck SBS Belgium NV
Lies Maesschalck SBS Belgium NV
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders Play4, Play5, Play6, Play7, GoPlay en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde