Skip to Content
Deze kids dagen hun ouders uit op de dansvloer in het nieuwe familieprogramma Come Dance With Me

Deze kids dagen hun ouders uit op de dansvloer in het nieuwe familieprogramma Come Dance With Me

Binnenkort op Play4

Binnenkort strijden 11 kinderen 10 weken lang voor de titel van Come Dance With Me en dat doen ze niet alleen. Ze vormen een duo met hun ouder.

In het familieprogramma Come Dance With Me dagen de kinderen hun ouders uit om deel te nemen aan de waanzinnige danscompetitie. Welke mama of papa heeft even veel talent als zijn of haar kind? Daar beslissen de drie J’s over: James Cooke, Jeny Bonsenge en Jan Kooijman.

Maak kennis met de duo’s die het beste van zichzelf geven in Come Dance With Me.

Yannis (9) & Paracommando Kurt (44) – Westerlo

Yannis: “Ik vind het tof dat ik met papa kan dansen, dan kunnen we wat meer tijd met elkaar spenderen.”

Kurt voelde al van de kleuterschool aan dat Yannis talent had voor dans en turnen. Yannis zijn favoriete dansstijl is disco, maar dat is volledig uit de comfortzone van Kurt. Hij is eerder thuis in de gevechtsport. Papa Kurt werkt voor defensie als paracommando en is daarom geregeld van huis voor het werk. Come Dance With Me is voor Yannis dan ook de ideale manier om extra quality-time door te brengen met zijn papa.

Story image

Manon (11) en kinesist Anouk (43) – Knokke

Anouk: “Als ik zie dat Manon gelukkig is, maakt mij dat ook gelukkig.”

Manon en Anouk zijn heel close, alles wat ze doen, doen ze samen. Kort na de geboorte van Manon verloor ze haar papa, waardoor Manon en haar mama een hechte band hebben. Manon danst al vanaf haar drie jaar en doet voornamelijk aan street dance, modern en Jazz. Anouk is een enthousiaste flapuit en werkt als kinesiste, ze staat volledig achter de passie van haar dochter en waagt zich daarom ook aan dit avontuur.

Story image

Sou (11) & voetbalfreak Jaouad (39) – Oudsbergen

Jaouad: “Ik ben een huis-, tuin en keukendanser, dit was het perfecte moment om de passie van mijn dochter te ontdekken.”

Jaouad heeft een grote passie voor jeugdvoetbal, hij staat veel op het veld met zijn twee zonen maar de passie voor dans is aan hem voorbijgegaan. Dit is voor hem dan ook de ideale manier om meer tijd door te brengen met Sou en zo haar grote passie beter te leren kennen. Dat Sou streng zal zijn voor papa Jaouad staat vast, ze let op alle details. Jaouad gaat dan ook zijn best moeten doen om haar te kunnen volgen. Sou: “Ik wil echt heel graag winnen!”

Story image

Kyllian (15) & politie-inspecteur Chris (53) – Sint-pauwels

Chris: “Het is ons-tijd en dat is prachtig.”

Met 12 jaar danservaring en 10 uur training per week is Kyllian echt een gepassioneerde danser. Chris werkt als hoofdinspecteur bij de politie, maar waagt zich nu aan een nieuwe uitdaging en kruipt in de wereld van zijn zoon. Kyllian kent zeker al wat van de showbizzwereld, zo mocht hij al meedoen in de Samen & Gert kerstshows en in de Ketnet Musical ‘Troep!’. De Dansmicroben zitten bij de familie in het bloed, Chris was in zijn jonge jaren zelf een danser, hopelijk kan hij zijn ervaring van 30 jaar geleden mee in de strijd gooien.

Story image

Manon (15) en voormalig judo-kampioen Nico (46) – Ingelmunster

Nico: “Kampioen worden is niet moeilijk, kampioen blijven is iets anders.”.

What you see is what you get, is het levensmotto van Nico & Manon. Met plezier gaat hij straks het podium op voor zijn dochter. Nico heeft altijd op een hoog niveau judo gedaan en ook voor Manon legt hij de lat hoog: “kampioen worden is niet moeilijk, kampioen blijven is iets anders.”. Beide gaan voor de overwinning. Als lo-leerkracht is Nico sportief en gaat hij tot het uiterste om zijn dochter fier te kunnen maken.

Story image

Ilvy (15) & havenarbeider Jerry (46) – Schoten

Ilvy: “Papa zijn sterkste punt is dat hij zijn eigen volledig gaat geven!”

Ilvy kan niet wachten om met haar papa te dansen, ze zijn twee handen op één buik en springen dan ook vol enthousiasme in dit nieuwe avontuur. Papa Jerry is Ilvy haar grootste fan en doet er alles aan om haar gelukkig te maken waaronder dus deelnemen aan een danscompetitie, maar ook taxi papa spelen naar workshops, shows & trainingen. Jerry werkt als havenarbeider, maar stort zich voor Ilvy met plezier op deze uitdaging. Ilvy kan duidelijk altijd rekenen op haar papa, hopelijk kan hij haar nu ook fier maken tijdens Come Dance With Me.

Story image

Zhenya (11) & zaakvoerster kinderopvang Cindy (42) – Gingelom

Cindy: “Wij gaan voor heel veel happy momenten.”

De spring in’t veld Zhenya kon mama Cindy overtuigen om deel te nemen aan de danscompetitie. Volgens Cindy is Zhenya’s sterkte de emotie die ze in haar moderne dansen steekt. Cindy en haar man hebben samen een kinderopvang en zijn vaak aan het werk, extra genieten dus om veel tijd door te brengen met elkaar. Cindy heeft zelf op haar 23-jarige leeftijd ervaring gehad met het podium toen ze als achtergronddanseres mee danste met Ian Van Dahl: “ik kon wel genieten van op het podium te staan en te shinen.”

Story image

Emma (11) & Bediende bij een uitzendbureau, Ellen (40) – Schoonaarde

Ellen: “Ik heb altijd graag de controle over alles en nu moet ik dit allemaal even loslaten, niet makkelijk.”

Bij Emma ligt alle focus op dansen, tijdens haar dansen haalt ze alles uit te kast om op te vallen. Ellen heeft graag de touwtjes in handen, maar voor nu moet ze die controle even uit handen geven aan dochter Emma en die staat alvast klaar met de nodige tips voor haar mama: “ze moet haar dansen meer afwerken.”

Story image

Meral (15) & doorzetter Bayram (44) –  Merksem

Bayram: “Als ik iets doe, wil ik het goed doen, ik geef niet makkelijk op.”

Zowel Bayram als Meral zijn gedreven en gaan voor hun doelen. Bayram raakte betrokken bij een zwaar auto ongeval en heeft hard moeten werken aan zijn revalidatieproces, een echte doorzetter dus die nu ook alles zal doen voor zijn dochter Meral. Meral legt de lat hoog voor zichzelf en dans is alles voor haar. Ook voor papa Bayram zal ze die lat hoog leggen. De band tussen Meral en haar papa is heel sterk, qua karakter zijn ze heel identiek en daardoor kan het af en toe wel is botsen tussen de twee. Benieuwd wat dit gaat geven op het podium.

Story image

Senne (12) & Executive assistent Brussels Airport Company Ilse (45) – Erps-Kwerps

Ilse: “Voor mij is het een hele eer om met Senne op het podium te mogen staan.”

Senne en Ilse hebben een hele sterke band en houden van lachen. Ze kijken er beide enorm naar uit om deze uitdaging aan te gaan. Ilse is van nature redelijk voorzichtig en ziet Come Dance With Me als een once in a lifetime opportunity om veel tijd door te brengen met haar zoon. Ilse bewondert Senne voor zijn ‘zotte moves’. Zijn sterkte is popping en locking, een moeilijke stijl voor mama Ilse om tot een goed eind te brengen.

Story image

Lea-Marie (9) & Process operator Chris (44) – Opwijk

Chris : “Het is moeilijk om de danspasjes te onthouden.”

Lea-Marie bruist van de energie en danst al sinds ze vier jaar oud is. Ze blinkt uit in urban en hiphop. Lea-Marie wil later graag dansjuf en advocate worden. Ze geniet ervan om haar dansmoves te delen op Tiktok en heeft de attitude van een echte ster. Chris werkt als Process operator en heeft niks met dansen maar voor zijn 9-jarige dochter gaat hij graag deze uitdaging aan. Zij geeft papa wanneer nodig de spreekwoordelijke ‘sjot onder zijn gat’.

Story image

Come Dance With Me, binnenkort op Play4

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde