Skip to Content
Deze duo's wagen zich aan Alex Agnew's Fear Factor

Deze duo's wagen zich aan Alex Agnew's Fear Factor

Vanaf 15 november elke dinsdag op Play4

Alex Agnew brengt het grensverleggende Fear Factor op geheel eigen waanzinnige wijze terug. 16 onbekende duo's kijken hun grootste angsten recht in de ogen. In Alex Agnew’s Fear Factor wordt niemand ontzien en is het, soms letterlijk, sink or swim. Enkel het duo dat het hoofd koel weet te houden kroont zich tot winnaar. 

Maak kennis met de duo's:

Elise (36) uit Zoersel, manager in de farmaceutica en Sarah (34) uit Schoten, advocaat
​Vriendinnen 

Story image

Deze Antwerpse vriendinnen zijn ambitieuze dames met pit. Ze zijn allebei heel impulsief en zetten samen al eens graag de bloemetjes buiten. Elise is sportief en heeft een ‘je m’en fou mentaliteit’. Ook Sarah is sportief en kon zich vroeger heel kwaad maken als ze verloor bij het Hockey. Elise is niet zot van spinnen en hoogtes, terwijl Sarah een grote angst heeft voor vogels.  

Patricia (53), boekhouder en Niels (26), gymuitbater, allebei uit Viersel
​Moeder en zoon 

Story image

Patricia en Niels hebben een heel sterke band. Familie betekent alles voor hen en ze springen dan ook geregeld voor elkaar in de bres. Patricia deed niet zoveel aan sport, maar door Niels is daar verandering in gekomen. Nu sport ze dagelijks minstens een uur. Niels is een echte waaghals en gaat geen enkele uitdaging uit de weg. Hij doet aan freestyle jetski en zal heel teleurgesteld zijn als hij verliest. Moeder en zoon moeten niet hebben van insecten en hebben verdrinkingsangst.  

Anne-Laure (32) uit Lier, politie-inspecteur en Dorte (30) uit Mortsel, politie-inspecteur
​Collega’s  

Story image

Anne-Laure en Dorte zijn politiecollega’s en hebben daardoor een sterke band gesmeed. Ze zijn beide heel competitief en sporten vaak samen. Anne-Laure is heel perfectionistisch en kan de dingen moeilijk loslaten. Dorte is competitiever dan haar collega en zal er dan ook alles aan doen om te winnen. Anne-Laure walgt ervan om vieze dingen te eten en Dorte heeft schrik van grote spinnen. 

Florian (23) uit Meensel – Kiezegem, winkelbediende en Ruben (25) uit Aarschot, digital marketeer
​Broers 

Story image

Florian en Ruben gaan geen enkele uitdaging uit de weg. De broers spelen allebei voetbal en zijn enorm competitief. Ze zijn volledig op elkaar ingespeeld en kennen elkaars sterktes en zwaktes door en door. Florian is eerder speels en nonchalant, terwijl Ruben eerder volwassen en gestructureerd is. De twee vinden kleine ruimtes maar niets.  

Niko (35), leerkracht wiskunde en Anthony (35), accountmanager, allebei uit West-Vlaanderen
​Vrienden  

Story image

Niko en Anthony zijn al heel lange tijd onafscheidelijk van elkaar. Elke dinsdag en vrijdag gaan ze samen kruisboogschieten. De West-Vlaamse vrienden zijn heel competitief en zullen er alles aan doen om het tot in de finale te schoppen. Niko is enorm bang van vogels, wat Anthony heel lachwekkend vindt. Anthony is dan weer niet zo zot van hoogtes.  

Kelly (28) uit Oostende, zorgkundige en Virginie (25) uit Oostende, winkelbediende en pedicure
​Zussen 

Story image

Kelly en Virginie komen uit een gezin met vier kinderen. Vroeger waren ze als kat en muis, maar hebben nu een ijzersterke band ontwikkeld. Kelly is niet de sportiefste in huis, maar is wel heel competitief. Haar motto: Deelnemen is niet belangrijker dan winnen. Virginie is als kind obsessief beginnen fitnessen en doet nu vooral crossfit. De grootste angsten van de Oostendse zussen zijn verdrinking en claustrofobie. 

Gyhain (27), stewardess en Ekram (26), Personal trainer en opvoeder, allebei uit Gentbrugge
​Zussen 

Story image

Gyhain en Ekram zijn onafscheidelijk en steunen elkaar door dik en dun. De zusjes zijn echte doorzetters en zijn uiterst gemotiveerd om te winnen. Gyhain speelt voetbal en doet aan boksen. Ekram doet aan crossfit, weightlifting en boksen. Hun grootste angsten zijn hoogtevrees, haaien en geesten.  

Angelo (26) uit Deurne en Romario (21) uit Merksem, maken samen vuurbestendige platen
​Broers 

Story image

Angelo en Romario zijn niet enkel broers, maar ook collega’s. Niet alleen op het werk, maar ook in hun vrije tijd zijn de broers vaak samen te vinden. Hun favoriete bezigheid is samen gamen. Ze zien elkaar doodgraag, maar plagen elkaar nog liever. De Antwerpse broers zijn niet snel bang, maar zijn niet verzot op hoogtes en kleine ruimtes.  

Ben (35) uit Zoersel Axel (23) uit Westmalle zijn allebei garagist
​Collega’s

Story image

Axel werkt al 3 jaar voor Ben en ze zijn uitgegroeid tot goede vrienden. Ook naast het werk gaan ze vaak samen op pad. Ben beweert van niets bang te zijn, maar dat wilt Axel nu wel eens met eigen ogen zien. Ze zijn allebei heel competitief en zijn er niet vies van om eens val te spelen.  

Bivins (25) uit Aalst, verpleegkundige en Mourad uit Ninove (23), student office management
​Vrienden 

Story image

Bivins en Mourad kennen elkaar van bij het boksen. Het woord ‘verliezen’ staat niet in hun woordenboek. Bivins zal nooit opgeven en gaat altijd tot het uiterste. Zijn grootste angsten zijn hoogtes en insecten. Mourad noemt zichzelf een strever en wilt alles zo goed mogelijk doen. Hij ziet Fear Factor eerder als een test om uit te maken waar hij nu eigenlijk schrik van heeft. 

Nele (31) uit Oostmalle, werkt in de horeca en Robin (35) uit Zwijndrecht, IT Senior Application Specialist.
​Vrienden 

Story image

Nele en Robin leerden elkaar kennen in de Antwerpse uitgaansbuurt. De twee zeggen alles tegen elkaar en hebben een ijzersterke band. Ook nu nog spreken de twee regelmatig af om een goed feestje mee te pikken. De Antwerpse jeugdvrienden zijn niet zot van spinnen, insecten en hoogtes.  

Kim (33) uit Avelgem, country manager en Charlotte (26) uit Kluisbergen, Zaakvoerder van restaurant De Narrenkoning
​Vrienden 

Story image

Kim en Charlotte kennen elkaar al tien jaar en vullen elkaar goed aan. Hun levensmotto: Work hard, play hard. Kim heeft enorme verdrinkingsangst, maar verliezen is voor haar geen optie. Charlotte is iets minder competitief heeft een grote schrik voor ratten.   

Lynn (40) uit Pulle, opvoedster en Joke (31) uit Zonhoven, schilder
​Vriendinnen  

Story image

Lynn en Joke hebben elkaar leren kennen tijdens een Tinderdate die is uitgedraaid op een mooie vriendschap. Lynn heeft 15 jaar in de gehandicaptenzorg gewerkt en is nu zoekende. Joke was kok, maar heeft het onlangs over een andere boeg gegooid en is nu schilder. Kleine ruimtes en hoogtes zijn niet weggelegd voor Lynn. Joke moet dan weer niet hebben van spinnen, insecten en donkere ruimtes.

Melissa (30) uit Westerlo en Marieke (32) uit Lichtaart werken allebei als kapster
​Collega’s 

Story image

Melissa en Marieke werken al lang samen waardoor ze goed op elkaar zijn ingespeeld. Marieke is een heel directe vrouw die goed presteert onder druk. Zij heeft genoeg overtuigingskracht om Melissa mee te trekken bij een proef die ze niet durft. Melissa’s grootste angst zijn spinnen en kleine ruimtes terwijl Marieke niet zo zot is op water. 

Maude (22) uit Drongen, orthopedagoog en Kenneth (23) uit Gent, make-up artist 
​Vrienden 

Story image

Maude en Kenneth zijn beste vrienden. Maude zegt van zichzelf dat ze heel overtuigend is en zal er dan ook alles aan doen om Kenneth te overhalen als hij iets niet durft. Kenneth is perfectionistisch en wil alles tot een goed eind brengen. Hij kan helemaal niet tegen zijn verlies. Maude heeft last van hoogtevrees en Kenneth is niet zot van water.  

Ercan (38) uit Heusden-Zolder en Smail (29) uit Genk werken in dezelfde horecazaak
​Collega’s 

Story image

Ercan en Smail zijn gemotiveerde doorzetters die elkaar tot het uiterste kunnen drijven. De Limburgse collega’s zijn heel competitief en hebben een hekel aan verliezen. Ercan overwon nog niet zo lang geleden lymfeklierkanker onder andere met de hulp van Smail. De twee zijn niet zot van hoogtes en kleine ruimtes.   

Alex Agnew's Fear Factor, vanaf dinsdag 15 november beschikbaar op Play4 en GoPlay.

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde