Skip to Content
Deze bekende Vlamingen doen mee aan Alex Agnew's Fear Factor

Deze bekende Vlamingen doen mee aan Alex Agnew's Fear Factor

Alex vond straffe duo’s voor zijn programma, in alle mogelijke combinaties. Ook onder de bekende Vlamingen zitten er heel wat straffe adrenalinejunkies en daarom nemen ook 4 bekende duo’s het tegen elkaar op.

Ook onze BV’s worden niet gespaard en gaan tot het uiterste. Ze ​ strijden voor de eer en de Kitsch Beker in Alex Agnew’s Fear Factor. Dominique Persoone & Tanja Dexters smijten zich volledig. Average Rob & Arno The Kid gaan tot het uiterste. Conner Rousseau &Klaasje Meijer overwinnen hun angsten. Jamie-Lee Six & Nora Dari overtreffen zichzelf.

Tanja Dexters & Dominique Persoone

Story image

Conner Rousseau & Klaasje Meijer 

Story image

Nora Dari & Jamie-Lee Six

Story image

Average Rob & Arno The Kid

Story image

Alex Agnew's Fear Factor, vanaf dinsdag 15 november om 21u op Play4 en Goplay.

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde