Skip to Content
Delphine krijgt techno-tango voorgeschoteld in eerste liveshow Dancing With The Stars

Delphine krijgt techno-tango voorgeschoteld in eerste liveshow Dancing With The Stars

Wie moet als eerste de dansshow verlaten: zaterdag 11 december om 19u45 op Play4?

Vorige week eindigde Delphine en haar danspartner Sander op de voorlaatste plaats met 22 punten, maar de mooie woorden van de jury deden zichtbaar deugd. En voor de eerste liveshow heeft Sander een verrassing van formaat in petto voor Delphine: een Argentijnse tango, geserveerd met een stevige technosaus. Daarmee laat het duo dus niets aan het toeval over, want er hangt veel vanaf.

Delphine: “Toen ik de repetitiestudio binnenkwam, was ik helemaal sprakeloos. Ik wist niet wat er gebeurde. Maar ik hou van technomuziek, want het geeft me energie. Vroeger stond ik ook bekend als party animal. In Londen ging ik naar de Ministry of Sound, een nachtclub met enkel en alleen technomuziek. Daar vond ik mijn inspiratie voor mijn werk.”

En ook de andere kandidaten moeten vol aan de bak. Nina vangt haar dans aan met een kleine voorsprong, na de mooie score van vorige week. Samen met haar danspartner Simone dansen ze een jive. Pieter kan zich dan weer geen misstap permitteren. Hij probeert zich met Natascha los te dansen van de laatste plaats met een moderne dans. Lotte en Frank zetten alles op alles in hun broadway jazz, Jonatan en Björk entertainen met een chachacha, Nora en Adrian Weense walsen over de dansvloer, Yemi en Laura leven zich uit in een freestyle en voor Metejoor en Margot wacht er een rumba.

 

Niels Pittevils
Niels Pittevils Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Barbara Salomon Persmanager Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde