Dealers halen hun vuisten boven voor boksbroek gesigneerd door Muhammad Ali en Joe Frazier

Dealers halen hun vuisten boven voor boksbroek gesigneerd door Muhammad Ali en Joe Frazier

Morgen in Stukken van Mensen

Morgen maken opnieuw vier verkopers hun opwachting met een uniek object. Niels weet Patrick, Bie, Emely en Paul meteen te triggeren met een bijzonder kledingstuk waarin ze alle vier geïnteresseerd zijn: een boksbroek gesigneerd door de wereldberoemde bokslegenden Muhammad Ali en Joe Frazier.

Patrick komt aankloppen met een interessant stukje ruimtegeschiedenis bestaande uit een litho van Picasso enerzijds, en een postkaart gesigneerd door kosmonaut Joeri Gagarin - de eerste mens in de ruimte -  anderzijds. Wanneer verzamelaar André zijn ietwat enge kattenkop uit papier-maché (1910) te koop aanbiedt, is Bie volledig in haar nopjes. Ze doet er dan ook alles aan om dit BIEzondere object in de wacht te slepen.

En last but not least: een exclusieve Corvette uit 1978. Ives sloot vorig seizoen al een deal in het programma, en waagt nu opnieuw zijn kans. De auto verkeert in perfecte staat en heeft slechts 6.000 mijl op de teller staan. Na een ritje in de auto is Emely meteen verkocht. Maar niet heus natuurlijk, want het bieden moet nog beginnen…  

Stukken van Mensen - Morgen om 21u35 op VIER.

 

 

Contacteer ons
Nena De Keersmaecker Pers Junior VIER, VIJF en ZES
Nena De Keersmaecker Pers Junior VIER, VIJF en ZES
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders Play4, Play5, Play6, Play7, GoPlay en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde