De zusjes Marisya en Meredith winnen Klopjacht

De zusjes Marisya en Meredith winnen Klopjacht

“Het was de finale die we in ons hoofd hadden, met iedereen die we graag zien erbij."

Na 17 dagen vluchten mogen Meredith en Marisya zich de winnaars van Klopjacht noemen! "Wat een avontuur, zo blij dat we dit samen konden doen."

Ze konden op het nippertje ontsnappen van de speurders en halen zo als enige duo op indrukwekkende wijze het extractiepunt in Hasselt.

Bekijk hier de video:

| GoPlay
GoPlay, dat zijn al je favoriete programma’s van Play4, Play5, Play6 en Play7. Kijk gratis live of uitgesteld. Waar je wil. Wanneer je wil.
www.goplay.be

14 doodgewone Vlamingen zeiden van de ene dag op de andere hun dagelijkse leven vaarwel en begonnen aan een trip vol adrenaline, spanning en emotie. ​ De voortvluchtigen probeerden van de radar te verdwijnen terwijl een team van topspeurders hen op de hielen zat.

Meredith: “We kijken er zo positief op terug, het was een fantastisch avontuur. We hebben hele lieve mensen leren kennen.”
Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde