De Verhulstjes zijn er op zondag! Vanaf 8 januari op Play4.

De Verhulstjes zijn er op zondag! Vanaf 8 januari op Play4.

Van een retro Speedo tot pimple poppen!

De eerste aflevering van het vierde seizoen van De Verhulstjes start in het mooie Saint-Tropez waar Gert en Ellen wat quality time met hun tweetjes doorbrengen. Of eerder met hun viertjes want Marcel- waar de familie intussen jammer genoeg afscheid van moest nemen - en Leo zijn er ook nog bij.

Maar de rust is van heel korte duur want Vik en Marie zijn op komst en die zorgen meteen voor de nodige randanimatie. En ook James Cooke maakt zijn opwachting in de zonnige villa. Verder maken we ook kennis met de nieuwe toastmachine (700 toasts/uur) en de Speedo van Gert, de plaatselijke insectenbevolking en Marie out zich als pimple popper.

De Verhulstjes, vanaf 8 januari om 20.55 op Play4 en GoPlay.be

 

 

 

 

 

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde