De Verhulstjes vertrekken op cruise naar de Noorse Fjorden

De Verhulstjes vertrekken op cruise naar de Noorse Fjorden

En het eerste souvenir is meteen een feit... een neushaartrimmer

In de vierde aflevering van 'De Verhulstjes' vertrekt de familie op zevendaagse cruise. Ze gaan vanuit Kiel naar Kopenhagen om van daaruit de pittoreske Noorse Fjorden te verkennen.

De 331 meter lange Euribia staat op punt om te vertrekken wanneer Gert merkt dat hij enkele zaken is vergeten. Maar niet getreurd: aan boord is gelukkig een shopping center, wat meteen zorgt voor een bijzondere vangst.

| GoPlay
GoPlay, dat zijn al je favoriete programma’s van Play4, Play5, Play6 en Play7. Kijk gratis live of uitgesteld. Waar je wil. Wanneer je wil.
www.goplay.be

'De Verhulstjes' elke zondag om 20u op Play4 en in de app van GoPlay.

Op GoPlay kan iedereen – naast de leukste momenten en de volledige afleveringen – ook exclusieve online fragmenten terugvinden: 'De Verhulstjes: Wat je niet zag op tv'  https://www.goplay.be/de-verhulstjes-wat-je-niet-zag-op-tv

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde