'De Verhulstjes' sluiten het jaar feestelijk af met kerstspecial

'De Verhulstjes' sluiten het jaar feestelijk af met kerstspecial

En oefenen de danschoreo voor hun kerst-videoclip

De feestdagen krijgen een extra dosis gezelligheid dankzij de familie Verhulst. Tijdens deze speciale kerstaflevering zien we hoe de familie zich waagt aan het maken van hun kerstsingle ‘Wil Je Mijn Kerstcadeautje Zijn?’ die nu al beschikbaar is op GoPlay.

De laatste aflevering van De Verhulstjes zie je vandaag al in de app van GoPlay en op kerstdag, maandag 25 december om 21u op Play4. 

Ellen blijkt moeite te hebben met haar stem, wat zorgt voor hilarische momenten, terwijl Viktor zijn best doet om de danspasjes onder de knie te krijgen.

| GoPlay
GoPlay, dat zijn al je favoriete programma’s van Play4, Play5, Play6 en Play7. Kijk gratis live of uitgesteld. Waar je wil. Wanneer je wil.
www.goplay.be

In de aflevering zien we ook hoe Viktor schittert in een engelenpak waarbij de rest van de familie amper hun lach kan inhouden.

De laatste aflevering van De Verhulstjes zie je vandaag al in de app van GoPlay en maandag 25 december om 21u op Play4. 

Bekijk de volledige videoclip ‘Wil Jij Mijn kerstcadeautje Zijn?’ exclusief op GoPlay.

De Verhulstjes: Kerstsingle
De Verhulstjes zetten de feestdagen in met hun eigen kerstliedje ‘Wil Jij Mijn Kerstcadeautje Zijn?’ Liedjestekst: Wil jij mijn kerstcadeautje zijn onder de boom Ik hoef geen tafelgrill, geen geurk
www.goplay.be
Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde