De Verhulstjes op nostalgietrip in de Ardèche

De Verhulstjes op nostalgietrip in de Ardèche

Aflevering 2 van 'De Verhulstjes' zondag om 20u op Play4 en in de app van GoPlay.

De familie heeft de bling bling van Saint Tropez ingeruild voor de camping uit Gert zijn jeugd.

Gert is een man met een missie en wil maar één ding: vissen. Samen met Viktor koopt hij een visbewijs en wagen ze zich aan de nostalgische activiteit. Gert:' Het loze vissertje, dat is Viktor.' Maar ook watersport kan niet ontbreken in de Ardèche: 'je kan niet naar de Ardèche zonder te kajakken.'

Wanneer de visvangst weinig blijkt op te leveren, beslist de familie om uit eten te gaan in het restaurant van Piet Huysentruyt, Likoké. En daar krijgen ze een lesje etiquette van Viktor.

| GoPlay
GoPlay, dat zijn al je favoriete programma’s van Play4, Play5, Play6 en Play7. Kijk gratis live of uitgesteld. Waar je wil. Wanneer je wil.
www.goplay.be

Nieuw seizoen van 'De Verhulstjes' elke zondag om 20u op Play4 en in de app van GoPlay.

Op GoPlay kan iedereen – naast de leukste momenten en de volledige afleveringen – ook exclusieve online fragmenten terugvinden die niet te zien waren in de afleveringen zelf.  

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde