De Tafel van Gert is vanaf maandag terug met een gloednieuw seizoen

De Tafel van Gert is vanaf maandag terug met een gloednieuw seizoen

Gert Verhulst nodigt van maandag tot donderdag zes tafelgasten uit. Drie tafelgasten die vanuit hun rol of link met de actualiteit een onderwerp meenemen naar Play Zuid in Antwerpen, en daarnaast zijn ook de vaste tafelspringers terug van de partij dit najaar.

Saartje Vandendriessche, Hetty Helsmoortel en Erik Van Looy bijten maandag de spits af, in de loop van het najaar zullen er nog heel wat andere vertrouwde gezichten hun opwachting maken. Zo zullen ondermeer Karen Damen, Omar Souidi, Delphine Lecompte, Anastasia Chernook en Herman Brusselmans bij Gert aan tafel springen om hun eigen, vaak opvallende kijk op de actualiteit te geven, en samen met Gert in gesprek te gaan met de andere tafelgasten.

Gert Verhulst: “Het kriebelt om vanaf maandag terug mijn vertrouwde plek aan tafel in te nemen om samen met mijn gasten de actualiteit van de dag onder de loep te nemen"

Tania Berkovitch Persverantwoordelijke Play4

 

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde