Skip to Content
‘Het zijn en blijven Belgen… moven met die gasten! De strijd gaat beginnen.’

‘Het zijn en blijven Belgen… moven met die gasten! De strijd gaat beginnen.’

Welkom bij Expeditie Robinson 2020!

Een nieuw seizoen van Expeditie Robinson. De aloude strijd tussen België en Nederland wordt na lange tijd opnieuw aangewakkerd. In het gezicht doet iedereen dan wel vriendelijk bij de eerste ontmoeting, achter de rug kiezen ze radicaal voor eigen land. ‘Ze waren overenthousiast en ik wantrouw mensen die dat zijn,’ zegt de Vlaamse psychiatrisch verpleegkundige Liesbet over haar Hollandse concurrenten. ‘Het zijn en blijven Belgen… als het kan, moven met die gasten!’ laat Elroy duidelijk verstaan. Maar is die lichte vijandelijkheid wel op zijn plaats na het nieuws van hoe de finale er uit zal zien?

​Iedereen zoekt zijn rol, de debatten worden opgestart en het wordt snel duidelijk wie de leiders, werkers en volgers zullen zijn. Het eerste spel laat dan ook niet lang op zich wachten. De 16 kandidaten worden tot aan de nek ingegraven voor de eerste proef. Niemand wil in deze fase al afvallen of zijn kop te diep in het zand steken.

Er staat al meteen veel op het spel want niet alleen wint het eerste team het eiland met de beste survivalkit maar ook nog de enige vuurstick. Voor één kamp wordt het lastig. Geen vuurstick, beperkte survivalkit, een lagere moraal door het verliezen van de eerste proef… en niet iedereen kan daar zo goed mee omgaan. Zijn ze eigenlijk allemaal klaar voor deze aartsmoeilijke beproeving van 32 dagen?  De toon is gezet!

Expeditie Robinson - Morgen om 20u35 bij VIER

Tania Berkovitch Persmanager Ad Interim Play4

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders Play4, Play5, Play6, Play7, GoPlay en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde