De Mol zet voet aan grond in Arizona op zondag 19 maart.

De Mol zet voet aan grond in Arizona op zondag 19 maart.

"Dit hebben we nog nooit gedaan. Zie je het zitten?"

Maar wat heeft De Mol nog nooit gedaan? Om dat te ontdekken moet je afstemmen op Play4 en Goplay, want daar gaat - vanaf zondag 19 maart - onder deskundige leiding van Gilles De Coster een nieuwe groep kandidaten op zoek naar de big bucks én naar de mol.
​Ze willen allemaal kans maken op een zo groot mogelijke groepspot, maar in hun midden huist als vanouds een saboteur. Een van hen is de mol. The million-dollar question is: wie?
​Van de Red Rocks in het noorden tot de uitgestrekte zandvlaktes in het zuiden: de overweldigende natuurpracht van Arizona vormt het decor voor een nieuwe zoektocht vol adrenaline, speurwerk en spektakel. Giddy up boys & girls!

Met de startdatum van De Mol weten we ook wanneer we kennis maken met de kandidaten van dit gloednieuwe seizoen. En voor die rodeo nodigt Dennis Xhaët je al een weekje vroeger uit in zijn saloon, op zondag 12 maart. Net als vorig jaar waagt hij zich elke zondag samen met enkele bekende gasten aan een grondig sporenonderzoek in Café De Mol, dit jaar elke zondag live vanuit Play Zuid. Want Arizona of Antwerpen, die mol moet en zal ontmaskerd worden.

En ook dat mogen de De Mol-fans alvast in hun agenda noteren. Want voor de screening van de finale van dit elfde seizoen nodigen Play4 en Gilles De Coster je uit op zondag 7 mei in Kinepolis Antwerpen. ​ Kijk samen met je beste vrienden, Dennis Xhaët, de kandidaten en de mol naar de finale en beleef een onvergetelijke avond. Laat je dus niet saboteren en reserveer nu al je plaatsje via goplay.be/tickets.

Story image

Zondag 12 maart: Café De Mol De Kandidaten op Play4 en Goplay.
​Zondag 19 maart: De Mol & aansluitend Café De Mol op Play4 en Goplay.
​Zondag 7 mei: Finale De Mol.

 

 

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde