Skip to Content
De Miljoenenweek van Huizenjagers is terug

De Miljoenenweek van Huizenjagers is terug

Van maandag 10 februari - donderdag 13 februari

Deze week gaan de Huizenjagers naar jaarlijkse gewoonte opzoek naar exclusieve panden tijdens de Miljoenenweek. In de Miljoenenweek van dit seizoen doorkruisen de makelaars heel België op zoek naar ideale panden. Van een cohousing-project tot religieuze panden. 

DE MAKELAARS

De eerste Huizenjager van de week is Jan. Hij staat al 15 jaar in het vak en specialiseerde zich doorheen de jaren in het verkopen van luxevastgoed. De verkoop van luxepanden is een uitdaging, maar Jan is een winnaar.

Kevin is al 10 jaar zaakvoerder van 'M Vastgoed' in Heule maar sinds enkele maanden werd ook het luxueuze 'M GOLD' geboren.  Die gouden liefde voor miljoenenpanden ontpopte zich door Kevins favoriete guilty pleasure programma op VIJF: Million Dollar Listing.

Anne groeide op in de verkoop van villabouw. Deze ravissante dame had altijd al een voorliefde voor grote villa's. Ondertussen is Anne een geroutineerd vastgoedmakelaar. Ze verkoopt ook doorsnee woningen, maar het luxevastgoed heeft een bijzonder plekje in haar hart.

Maandag: Thang, Kamilla en Dennis  zoeken samen naar een huis waar ze met drie of zes gezinnen kunnen cohousen. Elk koppel heeft naast een eigen slaapkamer ook een eigen keuken en badkamer nodig. Daarnaast zoeken ze ook een grote ruimte waar ze met zijn allen tijd kunnen doorbrengen. 

Dinsdag: Bart en Anna zoeken een huis om samen te wonen met hun twee kindjes. Bart heeft twaalf bedrijven waarvan M-Design het bekendste is. Ze zoeken een villa in Schilde of Brasschaat met alle luxe van dien, een zwembad, fitness, cinema en een garage voor vier wagens. En kritisch, dat zijn ze ook.

Woensdag: Nina en Justine zijn moeder en dochter. Nina heeft al een eigen kunstgalerij en nu wil ze nog eentje in het bruisende hart van Antwerpen. Grote open ruimtes zijn dus een must. Daarnaast moet er aan de galerij een appartement verbonden zijn waar mensen kunnen kijken hoe ze kunst in hun woning kunnen uitstallen. Dat wordt een pittige opdracht voor de huizenjagers.

Donderdag: Sven en zijn collega’s sluiten de week af. Ze werken samen in het marketingbureau, Like A Virgin. Samen zoeken ze een groot religieus pand waar ze hun bedrijf kunnen huizen. En dat allemaal in een straal rond 20 km van Kortrijk.

 Wie neemt de Miljoenentrofee mee naar huis?

 Huizenjagers, van maandag tot en met donderdag om 19u45, op VIER.

 

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay

 

 

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders Play4, Play5, Play6, Play7, GoPlay en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde