De Meilandjes wagen zich opnieuw aan grote verbouwingen in een gloednieuw seizoen van Chateau Meiland

De Meilandjes wagen zich opnieuw aan grote verbouwingen in een gloednieuw seizoen van Chateau Meiland

Seizoen 8 van Chateau Meiland, vanaf vanavond op Play4 en op GoPlay.

Stevige verbouwingen, gezellige chaos en de nodige glazen wijn… Het is de perfecte cocktail voor het nieuwe en reeds achtste seizoen van Chateau Meiland. In het gloednieuwe seizoen steekt de Nederlandse familie opnieuw de handen uit de mouwen en wordt er weer volop geklust en verbouwd.

En hoewel ze nog druk bezig zijn met de verbouwing van hun eigen villa, krijgen ze een gouden tip over een boerenhoeve in het noorden van Nederland. De familie begint al te dromen van een nieuw avontuur om opnieuw een Bed and Breakast uit de grond te stampen. En daarnaast mogen ook de verhuisdozen opnieuw bovengehaald worden, want zowel Maxime als Montana verhuizen naar een nieuw eigen stekje. Ook in dit nieuwe seizoen ontsnappen De Meilandjes dus niet aan de nodige stress en de chaos.

Chateau Meiland, vanaf zaterdag 20 mei om 20u10 op Play4 en op GoPlay

Ferre De Prins Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde