Skip to Content
De meest luxueuze privéjets ter wereld

De meest luxueuze privéjets ter wereld

Aflevering 5 World’s Most Luxurious morgen om 21.30 op VIER

Privéjets zijn het ultieme symbool van rijkdom en luxe. Kleine toestellen kosten al snel evenveel als een gigantisch landgoed. Er zijn ook internationale vliegbeurzen waar de superrijken vliegtuigen kunnen kopen zoals doorsnee mensen een auto op de kop tikken. Maar als je een paar miljard euro op je bankrekening hebt staan, neem je niet zomaar de eerste de beste privéjet. Al kan je er ook gewoon eentje huren bij Royal Jet bijvoorbeeld, een charterbedrijf voor de rijkste vliegtuigpassagiers ter wereld. Elk uur aan boord kost zo’n 14.000 euro. Luxeblogger Em Sheldon vliegt mee met één van hun meest extravagante privévliegtuigen. Het vliegtuig heeft een kleine 100 miljoen euro gekost en aan luxe is er absoluut geen gebrek. Zo werd voor het design Edése Doret ingeschakeld. Het bedrijf is bekend om zijn designs voor onder andere het Amerikaanse presidentiële vliegtuig Air Force One.

Niet voor publicatie:
©Fotomateriaal: BBC Studios / Blakeway Productions

Niels Pittevils
Niels Pittevils Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde