Skip to Content
De meest luxueuze hotels ter wereld

De meest luxueuze hotels ter wereld

Aflevering 4 World's Most Luxurious op maandag 22 juni om 21.35 op VIER

World’s Most Luxurious kijkt in aflevering 4 mee achter de schermen van één van de allereerste luxehotels ter wereld: Hotel Adlon in Berlijn. Hotel Adlon is een geliefd adres van miljonairs, wereldsterren en zelfs blauw bloed. Zo legden onder andere Queen Elizabeth, Brad Pitt en Barack hun hoofd al eens te slapen op de luxekussens van hun suite. Het beroemde hotel draagt veiligheid dan ook hoog in het vaandel. Er zijn kamers met bombestendig beton en ramen met kogelvrij glas. Maar de superrijke elite verwacht van een luxehotel wel wat meer dan alleen een prachtige en veilige kamers. Ze zijn pas echt tevreden als ze door het personeel op hun wenken worden bediend. Of het hotel nu in een bruisende stad ligt of tussen de lotusvijvers, tegenwoordig moet elk tophotel een beleving bieden met alles erop en eraan. Alle medewerkers moeten elke dag het beste van zichzelf geven om hun klanten waar voor hun geld te geven.

 

Niet voor publicatie
©Fotomateriaal: BBC Studios / Blakeway Productions

 

Niels Pittevils
Niels Pittevils Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay

 

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde