Skip to Content
De mannen geven een lesje seksuele voorlichting aan kinderen in De Bachelorette

De mannen geven een lesje seksuele voorlichting aan kinderen in De Bachelorette

Django: ik dacht: "het gaan vragen zijn over bomen ofzo, maar een ander woord voor vagina..."

De laatste roosceremonie sloeg bij de mannen in als een bom. Het plotse vertrek van drie mannen zorgde dan ook voor veel ongeloof en spanning. "Ik denk dat iedereen wel weer de spanning voelde tijdens de ceremonie."

Iedereen zet zijn beste beentje voor en dat is nodig ook. Morgen moeten de mannen bewijzen hoe goed ze met kinderen om kunnen. Dat is uiterst belangrijk voor Bachelorette Elke, die zelf mama is van een dochter en zoon. En de kinderen die klaar staan voor onze vrijgezellen zijn niet van plan om het hen makkelijk te maken.

"De kindjes zijn misschien heel braaf, maar ze gaan pikante vragen stellen." Aldus Elke.

De Bachelorette, elke donderdag om 20u30 op Play4 en Goplay.be

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde