Skip to Content
De Klopjacht is vanaf NU geopend! Ook als kijker heb je invloed in het spel: sta je aan de kant van de speurders of de voortvluchtigen?

De Klopjacht is vanaf NU geopend! Ook als kijker heb je invloed in het spel: sta je aan de kant van de speurders of de voortvluchtigen?

Play4 start met tweede seizoen van Klopjacht

Play4 brengt het razendspannende en zenuwslopende Klopjacht terug! De Klopjacht is geopend en wel meteen vanaf nu! 15 Vlamingen zijn sinds vrijdag voortvluchtig. Ze kunnen zich momenteel in heel België bevinden. Maar in dit tweede seizoen van Klopjacht ligt er niets vast, ook als kijker heb je invloed.

Aan welke kant sta jij: die van de speurders of de voortvluchtigen?

Deze Vlamingen zijn op dit moment voortvluchtig. Onthoud hen goed, want misschien kom je hen wel tegen. Misschien zie je één van hen morgen morgen op straat, help je ze aan een overnachtig of laat je hen je telefoon gebruiken. Je kan ervoor kiezen om de voortvluchtigen te helpen om uit de handen van het team topspeurders te blijven. Of: je kan er ook voor kiezen om hen te verklikken!

Kliklijn: 0475 11 55 55

In het tweede seizoen van Klopjacht openen we een 'kliklijn'. Als je beslist om de speurders te helpen en de voortvluchtigen te verraden, kan je de komende twee weken rechtstreeks je informatie doorsturen naar de speurders via 0475 11 55 55. Voeg het nummer toe via Whatsapp en stuur je tekstbericht, foto of video. Bellen kan niet. Als de speurders jouw tip waardevol vinden, kunnen zij contact met je opnemen. Leidt jouw gouden tip rechtstreeks tot een arrestatie? Dan maak je kans op een beloning van 500 euro.

Surf naar GoPlay.be voor meer informatie.

Maak kennis met de voortvluchtigen:

Anja Vonckx (52) en Lothar Siongers (24)

Story image

Gillian Omokoko (26) en Kevin Omokoko (28)

Story image

Mike Demol (51) en Stef Binst (49)

Story image

Ilias Chaachoua (22) en Demi Geldolf (23)

Story image

Imke Deleu (37) en Saar Deleu (37)

Story image

Mario Put (45)

Nicolas Bockstael (43) en Marie Gijsemans (34)

Nisrine Machrouk (25) en Zahna Morel (25)

Story image

 

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde