De finale van Klopjacht was nog nooit zo spannend: Jasper en Brieuc staan oog in oog met de speurders

De finale van Klopjacht was nog nooit zo spannend: Jasper en Brieuc staan oog in oog met de speurders

De laatste aflevering van Klopjacht nu zondag op Play4 en GoPlay

Van de veertien voortvluchtigen die aan hun avontuur begonnen hebben de speurders er al 10 opgepakt. Meredith & Marisya en Jasper & Brieuc zijn nog steeds op de vlucht. De laatste uren tot aan het extractiepunt gaan nu in en de speurders weten exact waar ze moeten zijn.

Beide duo's steunen voor hun laatste uren volledig op helpers en laat dat nu net bij Jasper en Brieuc voor onrust zorgen.

Team Bravo: "Ze zitten hier binnen!"
| GoPlay
GoPlay, dat zijn al je favoriete programma’s van Play4, Play5, Play6 en Play7. Kijk gratis live of uitgesteld. Waar je wil. Wanneer je wil.
www.goplay.be

Halen de duo's het extractiepunt of kunnen de speurders hen alsnog inrekenen? En hoe kijken de voortvluchtigen enkele maanden later terug op hun avontuur ?

Finale Klopjacht, zondag om 20u op GoPlay en Play4

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde