Skip to Content
Callboys-alarm! Matteo Simoni en Rik Verheye bij Cooke & Verhulst.

Callboys-alarm! Matteo Simoni en Rik Verheye bij Cooke & Verhulst.

De enige dagelijkse talkshow van Vlaanderen is terug! Vanaf maandag elke dag om 21u35 op Play4.

Van het filmfestival naar het festival van de Vlaamse talkshow: Rookie van Matteo Simoni gaat in première en hij komt er alles over vertellen als centrale gast bij Gert en James. Maar waarom niet meteen ook een kleine Callboys-reünie als Rik Verheye, momenteel aan het draaien voor de nieuwe fictiereeks Nonkels, aanschuift? ​ Lotte Vanwezemael buigt zich van de slag over het beroep der gigolo.

Maar ook met Dancing Dimi, Amelie Albrecht, Mart Hoogkamer én een ode aan een wel heel bijzonder iemand.

_______________________________________________________________________________________

James Cooke en Gert Verhulst zijn dit najaar opnieuw en met plezier onze gastheren van de enige dagelijkse talkshow van het moment op Vlaamse televisie. Vanaf morgen, maandag 6 september, ontvangen ze in hun geheel eigen en zinnige stijl de bekendste koppen van het land, de crème de la crème van de muziekwereld, de meest gepassioneerde acteurs en actrices maar ook nieuwe frisse verschijningen, kleine ontdekkingen en bijzondere Vlamingen met een opmerkelijk verhaal.

En daarvoor krijgen ze de hulp van een knap lijstje vaste gasten. Eerder werden de nieuwe power ladies al aangekondigd met Tine Embrechts, Amelie Albrecht, Rani De Coninck, Lotte Vanwezemael en Margriet Hermans. En daar doet De Cooke & Verhulst Show nu nog een stevig schepje bovenop, want naast Herman Brusselmans zullen ook Rik Verheye, Jelle Cleymans, Marc-Marie Huijbregts, Frank Lammers en Erik Van Looy aanschuiven.

De eerste week openen James en Gert meteen met ronkende namen als Matteo Simoni (maandag), Jani Kazaltzis (dinsdag), Goedele Wachters (woensdag) en Niels Destadsbader (donderdag). De shiny floor zal de eerste week ook worden opgeblonken voor onder andere Otto-Jan Ham, Dancing Dimi, Viktor Verhulst en Monica Geuze en de onovertrefbare sfeerberen De Romeo’s.

Geen enkele andere talkshow brengt dit najaar zoveel passie, liefde, fun, entertainment en energie naar de Vlaamse huiskamer dan De Cooke & Verhulst Show. Afspraak op maandag 6 september om 21u35 op Play4 en GOPLAY.be

 

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde